aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1135
    servetin kafa vuruşu gol olsaydı bugünkü yaptıkları açıklamayı yapmayacak aksine yönetiminin arkasındayız açıklamasını yapacaklardı. yani bu oluşum rüzgar nereden eserse ona göre hareket ediyor. iki ay önce adnan polatı protesto eden taraftarlara başka bir deyişle kendilerinden olmayan taraftarlara demediklerini bırakmıyorlardı şimdi mi akılları başına geldi.

    akılları başlarına gelmedi canlar. rüzgarın kendi aleyhlerine esmeye başladığı için galatasarayımızın geleceğinde yeniden yer alabilmek için kendilerini komik duruma düşüren gruptur. ama gülemiyorum kendilerine.

    bu oluşuma en ufak bir saygım yoktu ancak bugünkü hareketlerinden sonra nefretimi kazanmayı başardılar. bu oluşumdakiler galatasaraylı ise ben galatasaraylı falan değilim. iyi ki de bu gruba hayatımın hiçbir döneminde dahil olmamışım. doğru bir karar almışım bu anlamda.

    bu grup ne taraftarlık anlayışını değiştirir ne de kendini fesheder. ama bu gruba ilgi göstermezsek tarihin tozlu sayfalarında kendiliğinden yok olacaktır. üzülmeyin onlar gider yerlerine adam gibi destek veren yeni bir grup çıkar.

    bir de bu grubu bitirirseniz ayvayı yiyecekmişiz. merak etmeyin bu grup bitirse takımı adam gibi destekleyecek, sonuçlara göre değil aksine renklere duyulan aşk nedeniyle destekleyecek yeni grup çıkar. eminim ki bu yeni grup eskisinden 1000 kat daha iyi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın