• 979
    içindeki kavga, çekişme olayı herhalde kulüple ezeli rakipleri arasında bile yoktur.

    haldun üstünel gibi bir adamı, sırf ismi çok ön plana çıktı diye aralarından uzaklaştırdılar ilk önce. (bkz: bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz)

    sonra cemal nalga skandalı patlak verince, yiğit şardan'ın yıpratılmasına ve de gündem dışı kalmasına sebep oldular.

    cemal özgörkey istifa açıklamasında "galatasaraylıların önünü açmak için istifa ettiği" gibi bir ifade vardı. bu da içlerindeki iktidar hırsını gösteriyor.

    daha sonra mehmet helvacı, vedat eşkinat, vedat yalçınkaya ile birlikte 6 tane asil üye bir şekilde ayrı düşmüş.

    olayın vehameti bu kadar gözler önünde. şimdi soralım kendimize yönetimde bu kadar çalkantı varken bu adamlardan istikrarı nasıl bekliyoruz? ya da bu adamlar kendilerine nasıl tahammül ediyor? acaba içlerindeki iktidar hırsı mı gölgeliyor? yoksa biraz da kaymağını biz mi yiyelim deniyor?

    takım, takımdan daha da öte galatasaray kulübü ve de galatasaray markası bu durumdayken hangi onurlu insan suçu kendinde arayıp istifa etmez? ya da bu yönetimin durmasına seyirci kalır?

    lütfen artık istifa edin ve de sizi onurlu insanlar hatırlayalım. başarızlığın faturasını kendine çıkarmayı bilmiş dürüst insanlar diyelim.

    sadece bir kişi değil yönetim olarak toplu halde istiyorum bunu. ne galatasaray ne de biz taraftarlar bu manzarayı hak etmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın