• 1448
    ayhan akmanın artık kapasitesi bu kadar yapacak bir şey yok. biz de aynı maçı izliyoruz arkadaş, adam aşırı derecede ağır, şutlar zayıf, kritik bölgelerde top kaptırır. maçta bir tane ara pası verirse öp de başına koy. sonra taraftar tepki gösterince tu kaka.

    ayhan'a kızamıyorum artık, o da istiyor daha iyi performans göstermesini tabiki hem de en fazla isteyendir hırsından şüphemiz yok. ancak yapabilecekleri bu kadar işte. tamam türkiye'de herkes teknik direktör ama durum farklı artık, oynadığı her maçta milyonlarca adama saç baş yoldurtuyor ayhan. seyirci bu sezon önce m. sarp'ı şimdi de ayhan'ı ıslıkladı. her şey ortada, seyirciye giydirip marjinal olma çabalarına gerek yok. yıllardır takımı sırtladı falan diye bu kadar kötü top oynayan bir adamı görmemezlikten gelemem kimse kusura bakmasın.

    geçmişte parasını vermeyip elimizden kaçırdığımız, şimdilerde dünya yıldızı olan bir futbolcunun yaptıklarına şaşıran yönetime sahip olan bir takımın taraftarı, ayhan'a yapılanlar haksızlık diye yorumlayabilir gayet normaldir. yönetim bu kadar amatör olunca ayhan'a haksızlık yapılıyor diyen adama ben bir şey diyemem tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın