• 975
    bir ürünü satmaya çalışırken pazarlamasını, reklamını, ambalajını, doğru dürüst yapıp; ürün yerine saman koyan bir anlayışı temsil eder şu andaki galatasaray yönetimi. taraftarda bu arma aşkı olunca, başarılı bir iş yapmış gibi gözüküyorlar. ama adnan polat dikkatli olsun, galatasaray markasının ulaşmak istediği kesim sadece bizim gibiler değil. bizim için sahaya 11 tane forma sersen de olur. yine formamızı atkımızı alır, maça desteklemeye geliriz ama marka değerini büyütmek istiyorsa sanırım futbola biraz para harcaması gerekir.

    eğer benim bu dediklerim doğruysa, bu yönetim başarısızdır. riva, stad, mali yapı demeden en ağır muhalefeti hak etmiştir. çünkü:
    - yapılan yatırımlar, eğer sportif başarı ile desteklenmezse ölü yatırımdır. ne store satışlarını, ne de kombine satışlarını galatasaray'a yakışır şekilde devam ettiremezler.
    - taraftarın (ya da onlara göre müşterinin) her zaman haklı olduğunu kabul etmiyorlar. beklentileri karşılayamazlarsa yine mali dengeyi sağlayamazlar. erdoğan & bayraktar protestosunda adnan polatın ne yaptığını hepimiz biliyoruz.
    - doğru bir ekip kuramamışlardır. burada hagi'den bahsetmiyorum. futbol şubesinde ne kadar çalışan varsa başarısızdır.

    eğer kendilerince başarılı olduklarını düşünüyorsa adnan polat ve yönetimi, galatasaray'ı bu kadar küçük gördükleri için camiadan aforoz edilmelidir. eğer başarısız olduklarını düşünüyorlarsa da omurga sahibi her insan gibi topluca istifa etmelidirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın