resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2067
    teknik direktörlüğünü beğendiğim hocadır. kötü futbolcuların iyi futbolculardan daha fazla olduğu bir takımın hocasıdır, maçları bireysel hatalar ile kaybetmektedir. kendisine sallayan fm fanatiklerini bir yana bırakıp oynatmaya çalıştığı sistemi daha evvel yazmaya çalışmıştım, biraz daha devam edeyim.

    hagi nasıl bir kadro kuruyor?
    hagi eski sistemi kullanan biri iğne ile oyna aslanım şöyle yap böyle yap demiyor, ağrın mı var oynama diyor, yenilmeyi göze alıyor, röportajında 2 ay sahadan uzak kalan adamın iyileştikten 2 ay sonra düzeleceğine inanan birisi, tabi bu da kötü durumdaki takımda yapılması çok çok riskli bir iş ama yapıyor. öncelikle oynayabilecek durumdaki adamları seçip aralarından 11 kuruyor, tabi 10 sakatlı bir kulüpte bu görünmüyor. defans kurgusu olarak kuvvete güce ve agresifliğe dayalı ve kesinlikle hava topu indirmeyecek bir defans istiyor bu yüzden cana gibi adamı geriye çekti, topu alıp içeri girecek adama refakat yapan bir defans istemiyor. ayrıca elinde olan tüm defans oyuncuları saatli bomba e bunun da suçlusu kendisi değil, zan, neill, servet gibi adamları elinden gelse almaz zaten kim olsa almaz. defansta hagi ancak yer değiştirir başka da bişey yapamaz o da ne yapsın ortasahadan defans yapmaya çalışıyor, tıpkı pino'dan forvet yapmaya çalıştığı gibi. neyse dediğim gibi defans kurgusu için eli kolu bağlı. orta sahaya gelirsek orta saha tamamen değişti zaten bizi kör topal götüren de orta sahamız, culio takımın hamalı oldu, kazım ise yıllardır güçsüz kanat oyuncu eksikliğimizi giderdi, yavaş olan ortasaha dinamizm kazandı, stancu da koşan pres yapan biri o da orta sahayı rahatlatıyor, zaten ileride baros, pino, stancu birarada 5 maç oynasın eğer 10 gole sadece bu üçlü imza atmazsa ben futboldan anlamıyorum. forvetin durumu tamamen eksikliğin giderilmesi ile alakalı. kısa olarak durum böyle.

    neden böyleyiz?
    bireysel hataların, yeni oluşuma girmeye çalışan ve taraftarlarca zaman verilmesi en zor dönemde olan bir takıma olumsuz etkileri yüzünden böyleyiz.

    son olarak;
    ı love you teknik direktör hagi
App Store'dan indirin Google Play'den alın