resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2006
    yöneltilen eleştirilerin artık komik bir hal almaya başladığı teknik direktörümüz, canımız ciğerimiz, efsanemiz.

    - kendisi milli takımlarda birçok oyuncusu olan bir takıma maç kazandıramıyor, futbol oynatamıyormuş.

    adama demezler mi "arkadaş milli takımların durumu da ortada değil mi ?" diye ? altyapı oyuncularından hangisi denendiyse hayal kırıklığı oluşturmadı sanki ? emre'nin, musa'nın, ufuk'un hali ortada değil mi ? bar bar gezip şarkıcılarla alemlere akan neill miydi cana mıydı yoksa ?

    - enkaz devralmamış kendisi.

    ulan rijkaard'dan sonra takım ne haldeydi hatırlamıyor mu kimse ? galatasaray orta sahası yeteneksizlerin elinde can çekişirken, futbolcuların neredeyse tamamı kafasına göre iş yaparken, tüm medya galatasaray'a karşı oynarken, bu enkaz değil de nedir ? şiir gibi akıcı futbol oynayıp, ligde, avrupada çatır çatır maç kazanıyordu da bu takım, biz mi hatırlamıyoruz mınakoyim ?

    söylenecek çok şey var da, herkes biliyor neyin ne olduğunu. daha bu sabah "hagi gidecekse karşı takımın yenmesini isterim" diyen adamlar yazarken, medyadaki fener yavşaklığından, galatasaray düşmanlığından niye şikayet ediyoruz ki ? akbabalar içimizde, kelle isteyenler içimizde. ben bunlara "sabırsız" diyemiyorum, niyetlerinin iyi olduğuna inanamıyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın