resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 51
    futbol takımı ile ilgili sorunlardan ötürü verdiği ayarların yanısıra; gelecek ile ilgili ekonomik planlamalarıyla da içimize su serpmiştir, ferahlatmıştır.
    türk telekom arena stadımızda yer alacak olan loca ve premium koltukların 3'er yıllık satışlarının mart ayından itibaren başlayacağını belirtmiştir. havalar düzeldikten sonra showroom tadında localar inşa edilerek satışlar hızlandırılacak ve ilk sezon başlamadan yüzde 80'lik satış hedefi yakalanacaktır. toplam olarak bu kalemden beklenen gelir 110 milyon dolardır.
    ali sami yen stadının yıkılması esnasında hatıralık eşya kapsamına alınabilecek her parçanın uygun fiyatlara satışa sunulacağı , ve stadın anısının , kalplerimizin yanısıra fiziken de evlerimizde yaşayacağını belirtmiştir.
    avea ile galatasaray'a özel hat ve tarife konusunda anlaşıldığını ve yakında satışa başlanacağını belirtmiştir.
    türk telekom ile yapılması planlanan bir proje kapsamında ise; galatasaray takımının yayıncı kuruluş dahil olmak üzere hiçbir kanalda yer almayacak olan maça gidiş, maç sonrası ve benzeri görüntülerin ve kayıtların yayınlanacağı ve sadece cüzi bir bedelle üye olanların internet üzerinden izleyebileceği bir internet yayını amaçlanmaktadır.

    güzel projelerdir. özellikle son üçüne iştirak edeceğim kesindir, ama premium koltuk işim milli piyango idaresinin ve talih kuşunun takdirine bağlıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın