• 14
    zor olduğu kadar kolay, kolay olduğu kadar zor bir maç. ilk maç uzatmalarda yenildiğimiz pepsi caserta'yı en az 6 farkla yenip son maçlar öncesi sıralama bazında avantajı elimize geçirmek istiyoruz. zira bu kupada ilk günden beri hedeflediğimiz yer en az ilk 8'di. içerde oynamamız avantaj, ayhan şahenk'te oynamamız ise bu avantajı kırıyor kısmen de olsa. takım abdi ipekçi'ye alışmışken ayhan şahenk'te oynayacak olmamız bunun sebebi. ama ya salon dolu olursa? ayhan şahenk hiç yabancı olmadığımız bir salon...

    aslında savaş (savaskaradag) her şeyi o kadar güzel anlatmış ki, üzerine söz söylemek gerekmiyor pek.

    --- alıntı ---

    bilgiler yeterli, zaten böyle detayları sevmem,
    kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız.

    detay falan da yok zaten, salı günü sadece süregiden sezonun değil, galatasaray sk'nın basketbol şubesinin yakın vadedeki geleceğinin en belirleyici 4+ periyoduna sahne olacak. bir benzeri petersburg maçıydı sene başındaki, o zaman da iddialıydı böyle laflar, varolmadığımız bir kupanın bileti adresimize yollandığında ne bir hazırlık vardı, ne bir planlama.

    oldu ama, doldurduk şahenk'i, kupayı alır denilen bir takımı önelemede gönderdik evine, vize başvurunuz reddildi diyerekten. rahattı ilk tur, ardından güzel bir kura, fakat alınmış bir kaç maçlık mola. üstelik ümitlerin tükendiği ana dair utandırıcı serzenişlerden böyle bir geri dönüş ayrıca takdire şayan.

    şimdi ise elimizde bir vesile, sezonu değil, stratejik planlamamızı değiştirecek, 3 yıl önceki yarı finalin kredisini başka bir adımla uzatacağımız ardından ise el diye çarşamba günlerini beklememize doğru gidecek yolun zorlu bir kavşağı.

    önce caserta, ardından estudiantes, zor ama bilet elimizde, ve en sevdiğim tragedya gibi, suyun akışını değiştirmek zor olsa da kahramanın elinde, kendi eliyle keseceği iplerle.

    caserta falan hikaye, bilet aldırın bize treviso'ya, kırmızı diye anıra anıra binelim uçaklarımıza, bir başka otel odasında maç başlığı açtırın bu ellere,
    17 nisan 2011 galatasaray - cajasol sevilla maçı diye..

    sonrası tufan işte, bundan 10 yıl sonra çocuklarımıza anlatacağımız bir hediye, o zamanlar biz 2. kupadayız, fakat sen perşembe akşamı skytürk izleyebiliyorsan, bu bizim o zamanlar attığımız adımlar sayesinde, özgüveniyle.

    salı günü imkanı olup da, sıcak yatağında kalmayı tercih edenlere, hak mı helal,
    yeni bir rüzgara binelim gitsin..

    savaş karadağ

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın