• 10
    geçen maçların biri için de benzer bir entry girmiştim.

    özellikle bayan takımın, avrupa'da fenerbahçe'ye elenmesinden sonra, bazı taraftarlar, facebook özelinden ışıl alben'e hakarete varan ithamlarda bulunmuşlardı.

    bunun sebebi belliydi;

    eğer ki biz bir avrupa takımına elenmiş olsaydık; kimse bunu sallamazdı. ancak rakip fenerbahçe olunca, millet birden basketbol uleması kesildi. şişmanlıktan yere düşen bir lirasını almayacak, grip olunca 15 gün rapor alacak tipler, ağır sakatlıktan sonra formunu toparlamaya çalışan ışıl'ı eleştiriyorlardı.

    şimdi diyeceksiniz ki bu yazdıklarının bu başlıkla ne ilgisi var.

    çok ilgisi var arkadaşlar, çünkü bu takıma fenerbahçe maçlarından sonra hesap sorma hakkınızın olması için, o takımı sürekli desteklemeniz gerekiyor. fenerbahçe maçlarında herkes takımını destekler, ancak biz bu takımı heryerde, her platformda desteklemeliyiz. şu soruyu samimi olarak cevaplamalı herkes;

    ben, galatasaaray basketbol takımını mı destekliyorum, yoksa fenerbahçe'ye karşı oynayan herhangi bir sarı-kırmızı formalı takımı mı ? yani destekleme sebebim, renk aşkı mı yoksa ezeli rakip nefreti mi ?

    sizde birazcık renk aşkı varsa, az buçuk da basketboldan zevk alıyorsanız, bir maniniz de yoksa; salon da orda, aslan gibi takım da..

    haydi sözlük salona !
App Store'dan indirin Google Play'den alın