• 964
    yazdıklarım çaylak modunda olduğundan onaylandığında belkide aradan aylar geçmiş olacak ancak ben özne ve tarih belirterek anlatırsam belki gelecekte bu anı hatırlayıp hak verenler olacaktır.

    yer ttarena
    tarih:19,02,2011
    maç: galatasaray- buca (serht ulueren kokan bi başlangıç oldu:)

    takımımız ne yazıkki kötü durumdadır, ligde istediği sonuçları alamamakta ve bir türlü istikrar sağlayamamaktadır. an itibariyle takımımız maça çıkarken sıralamadaki yeri 10. luktur.

    maç bileti fiyatları çeşitlilik göstermekte ve son rakam 350 tl demektedir.

    adama sormazlarmı hacı, bu takım uefada oynuyor mu? hayır. bu takım ligde ilk üçte şampiyonluk için kıran kırana mücadele mi ediyor?hayır.

    kim gelir bu takıma bu fiyata. senin içerde baskı kurman gereken maçlarda bu bilet fiyatlarını bu sıralamadayken verecek insan sayısı kaçtır allahaşkına?

    ve tahmin edildiği gibi maç 20-25 bin kişiye oynadı.zaten onlarında %80 i kombineliydi. tv den izleyen ben, karşımda, tam kameraların karşısındaki koltukların 350 liralık olanların hani, boş olduğunu görünce hem hak verdim hem çıldırdım. yapsana bilet fiyatlarının en kralını 50 lira. deplasmanda maç alamıyoruz bari içerde cehennem olsun orasıda rahat maç alalım. 350 lira yazıyla yazıyorum üçyüzellitürklirası.

    bilet fiyatlarının bir an önce düzene girmesi lazım. buda benim geçmişten geleceğe notumdur. saygılar :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın