resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1927
    gheorghe hagi'nin gölgesi arkasında saklanmakta olan ve muhtemelen gündemden düştüğü için çok mutlu olan şahıs. sözlüğümüzde bile unutulmuş kendisi ve yaptıkları. hagi konusu tartışılıyor.neyse sıralayalım.;

    galatasaray'a memleketteki bütün boş, apaçi ve vasıfsız yerli futbolcuları doldurması. üçün beşin uğruna elden kaçan yetenekler;

    göhan gönül
    ersan adem gülüm
    selçuk inan

    galatasaray'a gelmiş her yabancı teknik direktörün işlerine karışılmasında adnan sezgin ile birlikte ön ayak olması;

    skibbe'nin yardımcılarının kovulması

    sezon başında teknik direktörüne ve klubüne açık açık isyan bayrağı çekmiş olan servet çetin'i ısrarla kadroda tutması ve frank rijkaard'ı servet'e mecbur etmesi. malum ankaragücü maçından sonra bile servet'in kadroda tutulmaya devam edilmesi ve bunun üstüne kaptan olması. *

    takıma yıllardır, en sorunlu mevkisi olan orta sahaya yapılmayan transferler. taraftara bam üçlüsünü izletmek zorunda bırakmak. sabri'nin orta sahada oynayacak durumda kalması.

    gelen her teknik direktörü medyanın ve leş tartışma programlarının önüne atarak, taraftar gruplarını kullanarak eleştirilmesi ve saldırılmasına ön ayak olan birinci kişi olması. bu tarz programlarda, gazetelerde bir kelime bile adnan polat eleştirisi geçmemesi.

    adnan sezgin gibi zararlı adamları, bütün ısrarlara rağmen bünyesinde bulundururken, skibbe, rijkaard gibi güzel adamları bir kalemde silmesi.

    kaptanını, arda turan'ı belirli taraftar gruplarını organize ederek yuhalattırması ve sinemalı iğrenç tezahuratların söylenmesi sonrası 'çıkıp ''taraftar haklıdır'' demesi. *

    türk telekom arena açılışında yaşananlar, galatasaray camiasının türlü hakaretlere uğramasına göz yumması ve beklenen özürlerin halen gelmemesi. bunlara rağmen kapı kapı özür dilemesi, koskoca camianın devlet erkanı tarafından şamar oğlanına döndürülmesine seyirci kalması.

    neyse uzar gider bu liste. diyeceğim odur ki asla ama asla gheorghe hagi'ye sallamayın. gitsin demeyin. böyle bir başkana sahibiz. bu yönetim zihniyeti olduğu sürece herhangi bir teknik direktörün bünyemizde başarılı olma şansı yoktur. sağlıklı çalışma şansı yoktur.

    belirli bir duruşunuz olsun. benim duruşum bu. adnan polat ve galatasaray yönetimi gidene kadar asla ama asla gheorghe hagi gitsin demem. demeyeceğim. servet çetin'i forvet olarak oynatsa bile bunu demeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın