resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 739
    tartışmasız galatasaray tarihinin en başarılı hocasıdır deyince tartışamıyor muyuz? derwalden başarılı, galatasarayı avrupanın ilk dördüne sokan denizliden başarılı, süper kupa alan, galatasarayı avrupanın ilk sekizine sokan lucescudan başarılı, tartışmasız en başarılı.

    galatasaray başında geçirdiği dört senenin üç buçuğunda korkudan takıma top bile oynatamadı. ne zaman chelseaden beş yedi, korkunun ecele faydası olmadığını öğrendi, zaten o zaman biraz teknik direktör oldu. o takım, başında başkası olsa belki de şampiyon kulüpler şampiyonluğunu kutlayacaktı. sonra italyaya gitti küçük bir takım çalıştırdı, başarılı oldu oradan milana gitti kovuldu, galatasaraya geldi, takımı futbolcu çöplüğüne çevirdi sarrlar falan unutmadık daha, sonra galatasaraydan da kovuldu.

    evet cebinden para vermiş, utanmadan bir de bunun reklamını yapmış. galatasaray klübünün sporcusuna ödeyecek parası yok, kameralar gelin, çekin bakiim bak paraları ben veriyorum.

    evet tarihimiz önemli teknik adamlarından, evet uefa kupası, dört sene üst üste şampiyonluk, ama bu klübün tarihinde çok daha büyük başarılar var, üstelik terimin elindeki kadrodan çok daha yetersiz kadrolarla. bir de 6 kasım vardı, memlekete makara konusu olduğumuz, teknik direktör kimdi o zaman?
App Store'dan indirin Google Play'den alın