resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 737
    tartismasiz galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru. bazi galatasaray taraftarlari kendisini acimasizca elestiriyor su siralar. hatta bazi kisiler elestiriden daha oteye gidiyor, hakaret etme noktasina variyor. peki ne yapti da fatih terim bu kadar elestiriliyor? evet 2.doneminde basarisiz oldu. ama bu kadar cabuk ustu cizilecek adam mi fatih terim? galatasaray'a yanlis yapmadi hicbir zaman. istese fenerbahce'ye, besiktas'a giderdi, cok buyuk paralar kazanirdi. bunu ben demiyorum fenerbahce ve besiktas'in eski yoneticileri diyor. selim soydan fatih terim'in ofisine bir canta dolusu parayla gidip, ne istiyorsan soyle veririz demis. bunu kendisi anlatti. ayni sekilde ihsan kalkavan ayni girisimleri besiktas adina yapmis ve fatih terim bu teklifi de elinin tersiyle itmisti. yani galatasaraylilik uzerinden kimse fatih terim'i vuramaz, vurmamasi lazim. fatih terim senden, benden, hepimizden daha galatasaraylidir. yeri gelmis futbol takimina cebinden para vermistir, yeri gelmis basketbol takimina cebinden para vermistir. gheorghe hagi transferinde onemli rol oynamistir. yoneticilerle birlikte hagi'yle gorusmeye gitmistir. gorusmeler tikandiginda, hagi'nin istedigi rakam bize uymadiginda bir kagida: siz hagi'yi alin ben bu sene para istemiyorum demistir. bunu hangimiz yapariz ki? sen galatasaray icin bunlari yaptin mi da fatih terim'e laf ediyorsun?

    fatih terim'in taktik bilmedigini, takimina sadece gaz verdigini iddia edenler var ki bunlar komik duruma dusuyorlar. tabi hagi'ye popescu'ya da turan taktigi vermistir. kim bilir belki onlara da mehter marsi dinletmistir. hele fiorentina'da kupa finaline yururken enrico chiesa, nuno gomes, rui costa gibi adamlara yuruyun aslanlarim benim allah allah allah demistir, taktik vermemistir. her sey bu kadar basitmis demek ki. teknik direktorluk ne kolay ismis de haberimiz yokmus. her sey gaza bakiyormus. futbol bu kadar basitse baris ozbek, mustafa sarp gibi adamlara da verelim gazi sampiyon olalim.

    bugunlerde hagi'ye hakaret eden, kendine galatasarayli diyen bir grup fatih terim'e de hakaret derecesine varan seyler soylemektedirler. ulan sen kimsin ki fatih terim'in, hagi'nin, hakan sukur'un galatasarayliligini sorguluyorsun? sen gs store'dan bile alisveris yapmazken bu adamlar galatasaray icin neler yapmislardir. sen daha portakalda vitaminken bu adamlar futbolun kitabini yaziyorlardi. tabi simdi total futbol var, fatih terim'in turan taktigi bize uymaz, gheorghe hagi cok kompleksli, teknik direktor degil, erik gerets cok acik futbol oynatiyor, sacini boyatiyor, cok raki iciyor. lucescu desen cok defansif oynatiyor. frank rijkaard mi? o adam degil, futboldan anlamiyor. barcelona'yi sampiyon yapmis, barcelona'yi babam da sampiyon yapar. skibbe mi? o stajyer, disiplinsiz. benitez kim ki? rotasyon fetisisti. jose mourinho cok kibirli, oyle adam mi olur? guardiola mi? o gaymis ya bize yakismaz, zaten barcelona'yi babam da sampiyon yapar. capello mu? capello kim ya? adamsa ingiltere'yi dunya sampiyonu yapardi. her boku siz biliyorsunuz, bu adamlar bi boktan anlamiyorlar.

    son olarak:

    bir gunde kral olmadik, bir gunde tahttan inmeyiz, imparator fatih terim olene kadar seninleyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın