aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1103
    ey ultraslan nerdesin?

    galatasaray kulübünün lobisi kalmamışken, galatasaray medyası diye birşey kalmamışken, galatasaray futbol takımı tarihinin en kötü günlerini yaşarken, galatasaray futbol takımı sıradan, basit aciz bir takım haline gelirken, her hafta anadolu takımlarının seyircileri "cimbom kümeye" diye bağırırken, hakemler basit bir faul kararı verirken bile takdir hakkını rakipten yana kullanacak kadar galatasaray'dan çekinmez ve iblemezken neden susuyorsunuz.

    rahmetli özhan canaydın zamanda bundan çok daha iyi durumdayken yapmadığınız hakaret kalmamışken, her maçta beyaz mendiller sallanırken ve "canaydın istifa" diye bağırırken neden şimdi susuyorsunuz. şimdi susupta ne zaman konuşacaksınız.

    adnan'larla aranızda nasıl bir (çıkar) ilişki var bilmem ama onlarca yıldır büyütüp bu hala getirdiğiniz, bir zamanlar bütün galatasaray taraftarının sahiplendiği ultraslan markasına zarar veriyorsunuz. yazıktır, ayıptır yapmayın etmeyin.. üç beş kuruş uğruna deymez bunlar. yönetimler gelip geçicidir ama galatasaray camiası ilelebet yaşayacaktır.

    unutmayın tarih bunlarıda yazıyor!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın