• 3009
    her hafta taraftarini kanser etmeye yeminli takimim. biz butun hafta bu maci kazanirsak boyle olur, soyle olur, insallah bu gol atar, su oynar diye hesaplar yaparken takim ruhsuz bir sekilde sahaya cikip futbol adina hicbir sey yapmadan maci tamamliyor. kabullenemiyorum arkadas. biz galibiyetler icin sevmedik bu takimi, dogrudur, ama boyle ruhsuzlari izlemek icin de tutmadik be arkadas. elindeki kadroyu bile kullanamiyorsan transfer falan bos bence. her sezon sonu gidecekler listesi yapmaktan ben bikmisken yonetim bu olanlara nasil dayaniyor anliyamiyorum. son iki sezonda en azindan 29-30. haftalarda bu listeyi hazirliyorduk ama bu sezon bayagi bir erken basladik. ben yine de yapacagim bu listeyi. belki bazilariniz katilmaz ama kesin olan seyleri yazacagim.

    sanirim su an icin en iyi 11 soyle olur.

    ----------------ufuk(aykut)-----------------
    sabri-------neil--------servet-------caglar(insua)
    --------------------cana----------------------
    -------------------------------culio------------
    pino(anil)--------stancu(yekta)------arda(kewell)
    -----------------------baros(anil)--------------

    yani macera aramaya gerek var mi? su 11'i bulmak cok mu zor? biliyorum, su an arda ve pino sakat ve son olarak kewell da oyle ama onlarin yerine oynayacak oyuncular var. colin richards'i saymadim cunku o bu takimin hicbir zaman bir parcasi olmaz, olamaz. su anki kotu durumda bile en fazla yedek olabilir. keita icin sadece ic saha oyuncusu diyenler neden colin hakkinda boyle bir elestiri yapmiyorlar acaba? ustelik colin abdul kader keita'dan en az 2, bence 3 seviye asagida bir oyuncu.

    bir de gidecek listesine bakalim.**

    1. mustafa sarp
    2. baris ozbek
    3. ayhan akman*
    4. zapata
    5. aydin yilmaz
    6. gokhan zan
    7. hakan balta
    8. colin richards*
    9. emre colak*

    su saydigim oyuncular harbiden kalabaliktan baska bir sey degil. yemin ediyorum sadece goruntu kirliligi. bunlara odedigimiz milyonlarca euroya yazik. yine de yerlerine birkac transfer sart.

    1. cok iyi bir kaleci. yerli ya da yabanci farketmez ama yerli olsa daha iyi olur.*
    2. yerli stoper
    3. yabanci stoper
    4. defansif yerli orta saha
    5. orta saha*
    6. * sol kanat oyuncusu
    7. * forvet/hucum oyuncusu

    turkiyedeki 70 milyon teknik direktorden birisi degilim ama gorunen koy kilavuz istemez. galatasaray'i bu kadar cok sevdigimiz icin bu kadar kafa yoruyoruz. ama artik yeter be kardesim. her sey acik ve net, gormemek imkansiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın