resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1909
    09 02 2011 tarihindeki divan kurulunda yaptığı açıklamalarla kendisinin ve yönetim kurulunun tam bir aciz durumda olduğunu anlatmıştır. başkanımız çıkıp türk telekom için "ne vardı orada ali sami yen ismi dursaydı" deyip sponsor firmaya ateş püskürürken, eski 2. başkan mehmet helvacı kürsüye çıkıp "bana sorsalardı orada ali sami yen isminin kalmasında her hangi bir hukuksal sıkıntının yaratmayacağını söylerdim". ortada bir sorun var ve başkan bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyor, bir yönetici var sorunu çözmek için elini kımıldatmıyor. tam bir yönetim komedisi.

    başkan sen değilmiydin "ben yönetimdeyken yangın vardı. kimse su getirmedi."sen söylemedin mi etrafındaki kişilerin sana yardımcı olamadığını?. bu yangını sen sponsorlarla söndürmeye çalışmıyor musun?

    ve de ateş püskürülen türk telekom dan açıklama geliyor""karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde bir uzlaşmaya varılacağına inancımız tamdır."

    başkan bu açıklamayı senin yapman gerekmiyor mu? madem ortada sorun var lehine çeviremiyorsun, uzlaşmaya dene. uefa 2012 kriterlerinden bahsediyorsun, borclar dan bahsediyorsun bunları nasıl çözecek sen sponsorları ürkütürsen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın