• 42
    önce medeniyetsizlik, kroluk suçlamasıyla sonra da aşırı agresiflik ile savunulan adamdır. kendisi 10 numara haklıdır, türkiye'de yaşar, her türlü haksızlığın adalet ile verildiği yerde. bu adamı savunan adamlar da hayatta böyle bir şeye maruz kalmamış, kimseyi bu duruma maruz bırakmamış, hayat boyunca torpilden hiç tatmamış adamlardır. bu adamı haksız bulanları eleştirenler, sesleri yüksek bir şekilde, kelimeleri aşağılarcasına seçerek savunurlar. genelde savunmaları kro, şebelek, kendisine bok yemek düşen adam olarak karşısındakini nitelendirirler. normaldir, olur öyle.

    ayrıca; kale arkasında benim koltuğuma oturuyorsun diyen adam neden deplasman tribününden kafasına madde yağınca orayı terkeder? hani çatır çatır oturuyorduk ağabey ne oldu? hani sayende güvenliği çağırsa biri keşke diyorduk?

    bırakın. sözde herkes 10 numara kafa yapısına sahip ve çok adil, çok medeni insanlar. bu adamı savunanlarla sokakta yanyana yürüsek kaç tane kadına salça olur, kaç kere yere tükürür, kaç kere kırmızı ışıkta koştura koştura geçer ben sayamam. her kuşu siktiniz bir leylek kaldı. buyrun oturun koltuğunuza. ben bir koltuk önünde hayvan gibi bağırıp, tepineceğim. sen yabancı madde gelince kuyruğunu kıstırıp kaçacaksın.

    iki hafta sonra o maça karınla gelirsin, her zamanki koltuğuna oturacaksın ama karının bileti başka yerde??

    ya sen yer değişeceksin ya da karını yanına getireceksin, e o zaman ne olacak? herkes yazılı kurallara bayılıyor ya ona ölüyorum. bir siz akıllısınız. inşallah başınıza gelir de ondan sonra anlarsınız. burada yazmayla her şey çok kolay...

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın