aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1091
    zamanında galatasaray lisesi mezun ve mensuplarına "galatasraaylılığa ipotek koyuyorlar" diyenler şimdi o ipotek konulan galatasaraylılığın üstüne ultraaslanlığı yerleştirmeye çalışıyorlar.

    her galatasaray taraftarı ultraaslan, ultraaslan olmayanlar çakma galatasaraylı düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorlar zihinlere. belki size bunlar masum şeyler gibi gelebilir ama eğer bu algı zihinlere yerleşirse her gelen yönetim bunların elinde oyuncak olacaktır. başbakana ve başkanlarına yaptıkları yalakalık neticesinde açılan musluklar yavaş yavaş göstermeye başladı kendisini. onlarda, başkanda biliyor ki o adamları beslediği taktirde taraftar tepkisi minimuma inecek, iktidar süreci en azından ilk seçime kadar devam edecektir. o pankartın maliyetini acaba hangi hayırsever ultraaslan karşıladı kimse bunu soruyor mu? ya da son maç kaç tane bilet verildi bu bağımsız* taraftar oluşumu liderlerine.

    ama adamlar haklılar bütün alem salak akıl sadece bunlarda var. kimse anlamıyor ya da bilmiyor neler döndüğünün. ne güzel söylemiş ismet inönü (gbkz: bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur). onun içindir ki galatasaray'ın da kurtuluşu dürüst insanların cesaretli olabilmesi ile mümkün olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın