• 190
    zapata; bir yorum yapilabilecek kadar is dusmedi kendisine. yenilen gollerde acik bir hatasi oldugunu soylemek mumkun olmadigi gibi, "bunu nasil cikardi?" diyebilecegimiz bir pozisyon da olmadi.

    serkan kurtuluş; mucadelesi takdire sayandi ama zayif bir rakip karsisinda daha etkili olmasi beklenebilirdi. sag bekte sabri kadar iyi olmadigini dusunuyorum. guclenmesi ve ortalarini duzeltmesi sart.

    lucas neill; adamimsin lucas. durum 3-0 iken oyundan çikti ve o zamana kadar eskisehirlilere goz dahi actirmadi. sertligi ve ayagina hakimiyeti harika. stoper yerine orta sahada oynamasina ragmen cok basariliydi bence.

    servet çetin; elinden geleni yapti. sogukkanli bir bicimde basarili bir mac cikardi.

    hakan balta; kendisini tribunlere yeniden kanitlamasi gerekiyor. ileriye dogru cikislari yerindeydi. yetmez ama evet!

    sabri; cok calisti, surekli kostu, durmadan didindi. iyi bir mac cikardi. sag bekte daha faideli olur yine de.

    lorik cana; cok iyi bir mac daha cikardi. mucadelesi, paslari, mudahaleleri hep yerindeydi. pastanin ustundeki kiraz da attigi gol oldu.

    culio; takimin beyniydi. oyunu iki yonlu oynayan futbolcu boyle bir sey iste. cok begendim.

    colin kazım; gucunu ve ayaklarinin kalitesini gosterdi. kostu, sut cekti, asist yapti, defansa katki sagladi, rakibin ustune yaldir yaldir gitti. macin sonuna dogru yoruldu. yerinde bir degisiklikle cikti.

    harry kewell; fizigi 90 dakikayi kaldirabilecek bir durumda degil ama oyunda kaldigi surede elinden geleni yapti. golu cok klasti.

    stancu; galatasaray'a sezon basinda alinmis olsaydi bugun daha farkli bir yerde olurduk, net. cok kaliteli, kosan, sut ceken, kafasini kullanmayi bilen bir oyuncu. culio ile de cok iyi anlasiyorlar. baros ile biraz daha yanyana oynarsa, birbirlerini tanidikca daha da iyi olacaklardir.

    milan baros; kral nihayet geri dondu. sahada olmasinin verdigi guven bambaska. yine golunu yazdi, durum 4-2 iken, 88. dakikada dahi hirsliydi. ona cok ihtiyacimiz var.

    mustafa sarp; oyuna girdi ve o dakikaya kadar kalemize dahi gelemeyen eskisehir 2 gol atti. rakibin arkasina saklanmadan 5 dakika oynasa disimi kirarim.

    yekta; son anlarda oyuna girdi, yorum yapilabilecek bir sure alamadi. sabri serkan'in yerine oynarsa, o bolgede cok basarili olabilir.

    nevizade gecelerini soyleten mac olmustur nihayetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın