resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1659
    3 şubat 2011 gaziantepspor galatasaray maçı'nda galatasaray 3-2 yenilmiş, rakibin %100'lük penaltısı verilmemiş, bizden çok daha iyi oynamış, çok daha takım olmuş, çok daha organize olmuştur.

    peki teknik direktör olarak geçinen bu muhterem ne yapmıştır?

    - elinde iki tane forvet (stancu ve baros) varken ileri uçta forvet olmayan kewell'ı oynatmıştır. böylelikle, bitirici forvet kaleden uzak kalmış, kewell gibi atak organizasyon gerçekleştirebilen ve teknik kapasitesi yüksek oyuncuyu ise kale önüne hapsederek takımın organize atak yapamamasına neden olmuştur.

    - stoper olan neill'i önlibero, önlibero olan cana'yı stoper oynatmıştır. böylelikle defansın arkasına atılan bütün toplar yerini bulmuş, rakibin hücum elemanları defans hattımızla taşak geçmiş, ortasaha kolay geçilmiştir. (culio'nun bütün çabalarına rağmen)

    - maçın ikinci yarısına yekta'nın yerine mustafa sarp ile başlamıştır. mustafa sarp'ın ise oyuna girdikten sonra esamesi okunmamıştır.

    - maçın bitmesine 23 dakika kala bütün oyuncu değişikliklerini bitirmiştir.

    tamam, sen iyi bir futbolcu olabilirsin, galatasaray'a zamanında çok şey katmış olabilirsin, eyvallah. ama ben galatasaray'lıyım, benim için aslolan hagi, hakan, bülent değil galatasaray'ın ta kendisidir. galatasaray'ı bu duruma sokan her kimse hesabını sormak boynumun borcudur. ne yapmaya çalıştığına bir türlü aklım ermiyor, akıl erdiremiyorum, olmuyor... bu işi beceremiyorsun hagi... sergen haklı, gelmene karşı olan yüzlerce taraftar haklıydı... galatasaray teknik direktörlüğü sana epey fazla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın