• 69
    farklı başlıklar altında farklı cümlelerle ifade etmekten hiçbir zaman çekinmeyeceğim. zamanında bize inönü stadını, çimin bozulacağı bahanesiyle vermeyenlerin, aslantepe'nin iştahlarını kabartması sebebiyle dillendirdikleri ütopik düşünce. kimse kusura bakmasın olimpiyat stadına doğru yol alsınlar. ıslıklı protestodan sonra kimlerin yalakalık amacıyla susup kimlerin de ne amaçla vıdı vıdı ettiğini yavaş yavaş anlıyoruz. bir de neymiş efendim "600-700 milyon dolarlık yatırımlar tek maç için mi yapılmışmış". tamam işte gidin olimpiyat stadında oynayın paşa paşa.
    efendiler kendinize gelin... biz ali sami yen stadını içimiz kan ağlayarak, zarar etme pahasına bıraktık. karşılığında da şu an değeri çok fazla olmayan ama ileriki yıllarda öncelikli olarak galatasarayımız sayesinde değerlenecek çorak bir yere stad yaptırdık *. o yüzden kimse bizden minnet beklemesin. nankör değiliz ama aptal da değiliz.
    sonuç olarak bu stad paylaşımı mevzusu gerçekleşmemesi gereken bir hadisedir. ha gerçi burası türkiye burada herşey olur ama şuna kesinlikle eminim ki yüreğimizin adnan polat'a kısmen soğumaya başladığı bu günlerde bu kararın alınması yönünde kendisinin kötü yönde bir girişimi olursa çok açık ve net hakkımı helal etmem. (u: olimpiyat stadına defalarca bostancıdan giden biri olarak yeterli hakkımın olduğunu düşünüyorum)
App Store'dan indirin Google Play'den alın