• 478
    yepyeni bir takım kuruldu ve bu takım hemen sene başında müthiş bir form tutturdu. özellikle de savunma kısmında. muhtemelen kurulduğundan bu yana en formda dönemlerinden birini geçiren fener maçında resmen 2 maçlık savunma yaptık. keza önümüzdeki takımlardan banvit'i yendik efes'i son anda kaçırdık. bjk galibiyeti sıkıştırdık araya. bir de avrupa maçları var tabiki de... tüm sene boyunca zaten bu tempoda götürmek imkansızdı. form düşüklüğü sürpriz olmadı ama bizim şanssızlığımız sakatlıkların bu döneme rastgelmesi, hem de üstüste. caner, tutku, evren, shipp, ermal ya sakat ya da sakatlıktan yeni döndü. kadromuz da bi f.ülker bir efes genişliğinde de olmayınca...

    eksikliklerimiz yok mu, elbette var. guard taylor rochestie her ne kadar son haftalarda kıpırdasa da o beklenen oyunu tam olarak ortaya koyamadı. shipp'in de takıma büyük katkısı olsa da(özellikle sıkıntı çektiğimiz ribauntlarda), hücumda tıkandığımız anlarda bizi skor olarak sürükleyecek performans gösteremeyince bu iki işi kombolayacak adam olarak jerry johnson transfer edildi. iyi başlayıp iyi istatistikler yakalasa da bariz biçimde şu anki düzene uymakta sıkıntı çekiyor.

    en açık sıkıntımız sene başından beri uzun oyuncu tabiki. 6 yabancımız olduğuna göre yabancı bir uzun sanırım düşünülmüyor. o kalitede yerli de yok açıkta. üstelik bir de rancik'in geçen seneye göre istikrarsızlığı(gerçi geçen seneki düzen tam kendisine göreydi) ve andric'in formsuzluğu da eklenince kağıt üstünde kolay maçları pota altında kaybettik. iddialı konuşayım bir kerem gönlüm'ümüz olsaydı hem ligde hem avrupada liderdik.

    eksiklikler bariz olsa da asıl sıkıntı sakatlıklar ve formsuzluk. sakatlar yavaş yavaş dönüyor. schumpert, shipp, andric gibi oyuncularımız da tekrar çıkışa geçtiğinde tablo değişecektir. paniğe gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın