resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1435
    gol attığında hönkürdüm, bağırdım, arkadaşlarıma dönüp ellerimi açtım ve güldüm...

    galatasaray gol attı. armanın basıldığı formayı giyen bir futbolcu gol attı. adnan polat'ın başkan çıktığı ilk maç olan denizli maçında, hakan şükür'ün belçika'ya attığı golün bir aynısını attı. elinden geleni yaptı. bir olimpiyat maçında ceza sahası önünden 2 kişiyi geçti, orta sahaya ilerledi, tribünler çığlık-kıyamet... serveeeet serveğğğtt diye bağırıyordu. ben onun kadar cesur futbol oynayan az kişi görmüştüm son zamanlarda. nedense 2004'ten sonra galatasaray'daki defanslar biraz naifti. biraz çıtkırıldım oynuyordu. servet dişliydi. ben cannavaro'yu izlerken allah ne verdiyse o topa girmesini ve taca atmasını sevmiştim. arkadaşları savunma kademesini oturtana kadar cannavaro onlara gerekli zamanı kazandırırdı.

    servet rijkaard'ı sattı???? servet'in sadece rijkaard'tan memnuniyetsizliği vardı dile getirdi. işçinin müdürden memnun olmaması anlaşılır bir durum. ulu orta dile getirmesi ise garip kaçabilir.
    servet rijkaard'ın istediklerini bilerek yapmadı???? servet, rijkaard'ın istediklerini yapabilecek nitelikte değildi bence.
    servet, rijkaard'ın karizmasını zedeledi???? rijkaard teraziyi tüm futbolcular arasında ne kadar denk tuttu bilinemez. ama bu rijkaard'ın suçu değil, yeni geldiği ve bilmediği bir kültüre uyum zorluğu olabilir.
    servet sorunlu bir adam??? servet rijkaard hariç tüm hocalarla iyi geçinmiş ve 1 defa arda turan'ın korner olayı hariç kimseyle ters gittiği görülmemiştir. ayrıca diğer tüm futbolculara servet ya da sabri ile ilgili bir şey sorunca o futbolcu önce gülümser sonra cevap verir.
    servet'in formayı haketmediği sorunsalı???? bir zamanlar kürşat vardı. servet'in birebir aynı. trabzon'da, beşiktaş'ta oynadı sonra da silindi gitti. servet'e çok yakındı stili. ama silindi gitti. servet ise kaldı. demek kürşat forma haketmeyen ama servet hakeden birisiymiş. toplamda 6 teknik direktör bunu doğrular nitelikte.
    servet madem iyi neden satılmıyor???? servet son 5 yıl içinde sözleşmesi devam ettiği halde yurtdışından resmi teklif alan tek futbolcu. tomas rusya'ya gittiğinde sözleşmesi bitmişti. sözleşmesi sürdüğü halde yurtdışından resmi teklif alan tek defans oyuncusu.

    servet sandığımız kadar kötü değildir belki. suç rijkaard'ın da değildir bence. arada bir anlaşmazlık oldu tamam ama belki de servet'in yaptığı 2 hayati hata bu anlaşmazlıktan doğan konsantrasyon eksikliği olabilir. belki de iş hainliğe gidecek boyutta değildi.

    tüm bunların aksi de olabilir bilemem ama benim içimden servet'i asmak gelmiyor nedense.

    edit: bir de meira vardı unuttum. hagi hatırlattı sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın