resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 687
    severiz sevmeyiz. fakat saygı duymamız şarttır. ben de pek büyük sevgi duyduğumu söyleyemeyeceğim. siyasi olarak da görüşleri malumdur, katılmam. egosu falan... sonra kimi tavırları. bana göre değildir.

    yalnız, kendisine ''kötü hoca'' diyen çarpılır. formu düşmüş olabilir, eyvallah. fakat bir hoca dört sene üst üste dört sene şampiyonluk kazanıyorsa, peşinden kimsenin beklemediği bir biçimde uefa'yı alıyorsa, gidip fiorentina'ya en güzel zamanlarını yaşatıyorsa, milan'dan türlü oyunlarla gönderiliyorsa, milli takımla da avrupa üçüncüsü oluyorsa; o hoca kötü hoca değildir.

    peki, bugün? bugün galatasaray'ın başına gelmesini katiyen istemem. neden? çünkü bugün galatasaray'ımın başında hagi var. hagi varken, en azından benim için, fatih terim de sonra gelir başkası da sonra gelir. hagi'dir o. sizi bilmem ama, fatih terim'den daha çok severim sayarım. onu geçtim, fatih hoca'nın galatasaray'da bir daha başarılı olabileceğine de inanmıyorum.

    neyse. takımın başında gheorge hagi varken, fatih terim için zemin hazırlamaya çalışanların sonu erol ersoy'a benzesin inşallah. amin.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın