resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1783
    bugün mecburen basın toplantısı yaptı. çünkü kendisine basın, taraftar, kongre üyesi ve hatta kendi yönetiminden bile eleştriler geldi. eleştriler özetle, adnan polat istifa diyordu. haksız da değildi.

    en çok kızdığım şey, toki başkanına* söyledikleri için "adam haklı beyler" demiş olmasıydı. o günden beri toki başkanı defalarca demeçler verdi ama hiç bir kere galatasaray'dan da, özhan canaydın'ın ailesinden de özür dilemedi, pişmanlık açıklamadı. ama galatasaray başkanı bugün toki başkanının avukatlığını, savunuculuğunu kendisi üstlendi. toki başkanı kendi özürlerini kendi iletemiyor mu başkan, bize saydırırken yapabiliyor da, özür zor mu? sen ne diye savunuyorsun o adamı ki.

    bu ne demek biliyorsun di mi başkan, sıvama aşamasını da geçtim, basın toplantısıyla tüy de dikeyim ki eksik kalmasın.
    toki başkanının adam olmaması beni ilgilendirmez, ama koskoca galatasaray başkanı'nın bu kadar ezik olması bana çok koyuyor.

    unutmadan, 300 provakatörden bahsettin başkan. hem de kombineli ve davetiyeli olanlar dışında 300 provakatörün sızdığını öğrendik dedin.
    burada bazı saçmalıklar var :
    1- stada sadece kombineli ve davetiyeliler alındı. alakasız 300 kişi nasıl sızmış olabilir, aklın alıyor mu?
    2- diyelim ki 300 alakasız tip içeri sızdı. ne yaptılar ki bu adamlar. eğer o kadar güvenlikli yere 300 kişicik sızma yeteneği olan adamlar, yapa yapa ıslık ve yuh yaptılarsa onlar da az salak değilmiş yahu. kafaya takmaya değmez.

    artık şu aziz yıldırım tarzını bırak. biz o tarzı burada yerden yere vuruyoruz, bize uymaz.

    herkese gider yaptın ya, helal sana. senin istifa etmeni bugüne kadar yaptıklarından çok, bundan sana güvenimiz kalmadığı için istiyoruz.

    duydum ki, kongre üyeleri arasında çok sayıda seni tutan, ağır abilerin artık bu işlerden çekilmesini isteyenler varmış. ben de istmemem ağır abileri, ama seni de istemiyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın