• 943
    taraftarı salak yerine koymaktan bir gün olsun geri kalmayan galatasaraylı oldukları iddia edilen kişiler kümesidir.
    ulan bu gsbonus kartı gsmobile hatları önceliğimiz olacak diye almadık mı? hadi hattımız faturalı değil diye kullandırmıyorsunuz onu kabul ediyorum da 3 gün içerisinde takım maç* oynayacak siz hala ne b.k yemeye biletler hakkında en ufak bir açıklama yapmayı kullarınıza* çok görüyorsunuz.
    hani en büyük rakibiniz var ya sizin tek rakibiniz attığınız her adım aynı olan... işte onların şubatın ortasındaki maçlarına biletleri şu an satışta..basketbol ve futbol takımları 1 ay içerisinde 7 maça çıkacaklar ve hepsinin biletini satışa koymuş sizin kapıştığınız suyun karşı kıyısı..
    siz ne yapıyorsunuz? 3 gün sonraki maçın ne bilet fiyatı belli, ne kimin alacağı belli, ne çıkış zamanı belli... köpeğiniziz ya biz, size ne zaman uygunsa canınız ne zaman isterse yapın transferinizi, açıklamanızı.
    ama şimdi hiç bunları kafaya takmayın biliyorum meşgulsunuz 40bin kişinin kimlik tespitini yapıp telefonlarına mesaj atmaya çalışıyorsunuz. hiç rahatsız etmeyeyim ben müsait olunca bileti koyarsınız. öpt.kib.byes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın