• 1235
    --- alıntı ---

    sonuna kadar desteklediğim, takdir ettiğim taraftara sahip takım. takımları var eden taraftarlarıdır. o sebeple şahsen yönetimi, oyuncuları falan umrumda bile değil.

    ben bir fenerbahçeliyim. formasını giyip maça gidemese bile mutlaka oturup izleyen, yeri geldiğinde sesi kısılacak, sinirden kuduracak ve uykum kaçacak kadar fanatik olabilen bir fenerbahçeliyim hem de. nasıl fenerbahçeli olduğumu bilmiyorum, hatırlamıyorum. zaten bize göre "fenerbahçeli olunmaz, fenerbahçeli doğulur." ama birkaç gündür bir yanım da biraz sarı-kırmızı, biraz galatasaray taraftarı. bundan sonra hiçbir derbide sizi yenmesek de olur diyesim var mesela ya da bir uefa kupası daha alsanız ne hoş olur da diyebilirim. hatta binlerce galatasaray taraftarı arasına sarı-lacivert formamla girip, elimde sarı-kırmızı bayrakla destek veresim de var.

    çünkü onlar "tribünlere oynayanlara" en güzel dersi verdiler. biz koyun sürüsü değiliz dediler. birileri bir çuval kömüre susarken, onlar bilmem kaç trilyonluk rüşvete kanmadılar. sessiz kalmadılar, tepki vermekten korkmadılar. o gönül verdikleri renk uğruna olsa bile türkiye'de olanlara göz yummadılar. sporcunun ahlaklısının olmadığı yerde, taraftarın ahlaklısı oldular.

    yalan yok, artık bir yanım biraz da sarı-kırmızı.
    (carriye roxalina, 19.01.2011 13:18)

    --- alıntı ---

    ekşisözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın