• 75
    iki gündür konuşulanları takip ediyorum, her bir ağızdan farklı şeyler çıkıyor. kimi "bu ne saygısızlık" diyor. kimi "bu ne terbiyesizlik" diyor. eski başkanlarımız bile savuruyor lafları taraftara. yorumcular, gazeteciler, devlet adamları herkes.. hatta kendi içimizdekiler bile (başkan, futbolcu vs.)
    bu bir komplodur diyorlar. yuhlayanlar galatasaraylı değil diyorlar. çalışmayan kameralarla tespit edeceklerini söyleyip babasının malıymış gibi sahiplendikleri stada almamakla tehdit ediyorlar. futbola siyaseti sokuyorlar. başbakan artistlik yapıp daha da gelmem deyip çekip gidiyor. o gitti diye federasyon başkanı da gidiyor. yardımcıları gidiyor. galatasaray başkanı gidiyor. ama tek bir şey kalıyor geriye. galatasaray taraftarının haklı serzenişi.

    galatasaray taraftarı yıllardır mahçup. yaşadığı zaferlerin, gururların mutluluk verici hallerini düşünerek avutuyor kendini. rakipleri gıcır gıcır statlarda oynarken kırık dökük koltuklarda, beton merdivenlerde oturan ülkenin tek avrupalı takımının taraftarları onlar..

    altına şanlı türk bayrağını koydurduğumuz kupaları almak için milyon dolarlar harcayan rakiplerimize karşı, eziliyoruz güya!
    stat yapıyorlar, alın kullanın diyorlar, müslümanlar ya! yaptığı iyilikleri söylüyorlar.

    kimse de demiyor ki arkadaş, bu taraftarı gaza getiren.. çileden çıkaran o şeref yoksunu insanların hiç mi kabahati yok?
    biz yaptık. şunu yaptık bunu yaptık. galatasaray yönetimi köle gibi yalvardı diyene karşı taraftar susup da alkışlayacak mıydı o yalaka başkanımız gibi?
    susacak mıydı türkiyenin en büyük kulübünün taraftarları?

    hiç kimse bilmezken 16 dakikanın, 14 seneye eşit olduğunu. kimse beklemenin, vefanın, sabrın ne olduğunu bilmezken biz bildik. biz o statta 16 dakikayla 14 yılın hesabını biliriz. biz ülkemiz için mücadele eder, türk olmayan takımları yeneriz! tek bir yürekle.

    elle kolla değil, bilekle şampiyon oluruz. masa altından paralar değil, ettiğimiz dualar, alnımızdaki terler getirir bize kupaları.

    omzumuz çıkar, oynarız. 90+ da çizgiden top çıkarırız. dünyanın en büyüklerini yeneriz. perişan ederiz.

    çünkü biz galatasaray'ız. kimse bunu bilemez.

    gelin bakın, nedir bu büyük taraftarın tepkisinin sebebi..

    galatasaray'ın tepkisi akp'ye değildir.
    galatasaray'ın tepkisi başbakan'a değildir.
    galatasaray'ın tepkisi devlete hiç değildir.

    galatasaray'ın tepkisi, o'nu (türkiye'nin dünyaya açılan ilk ve tek kapısı olan galatasarayı) küçük düşürmeye çalışan yalaka, kolpa zihniyetedir.
    galatasaray'ın tepkisi, yaptığı iyiliği dile getirip, müslüman geçinenleredir.
    galatasaray'ın tepkisi, tepkisizliğedir.

    galatasaray can'dır. cananımızdır. sahipsiz değildir, bunu unutmasın hiç kimse.
    gerekirse ne baş kalır ne bakan ne de başbakan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın