• 65
    protesto tartışılırken (bkz: zizonkovac/#530253) ve protesto sonrasında sıcağı sıcağına (bkz: zizonkovac/#571849) iki adet entry yazdım.

    olayın sonrasında haberdar olduğum toki başkanı'nın konuşması, ardından sayın adnan polat'ın açıklamaları ve sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan ile etrafındaki adamların beyanları sonucunda dinden imandan çıkmış bulunuyorum. az bile yapılmış. keşke daha fazlası yapılsaymış.

    bakın saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler.

    ismi hiç ortada yokken yaklaşık bir ay evvel sayın başkanımız adnan polat tarafından tayip erdoğan ismi "stadın yapımında büyük emeği geçti" gerekçesi ile hergün kafamıza kakılmaya başladı ve bu güne geldik.

    tribün acaip bir dünyadır. genellikle bir grup alkışlamaya başlayınca stadyumun büyük çoğunluğu alkışlamaya başlar, bir grup ıslıklamaya başlayınca stadyumun büyük çoğunluğu ıslıklamaya başlar. stadyuma girip şeref tribününde "beyaz kürsü"yü görünce rahatsız oldu millet. taraftarı o "beyaz kürsü" bozdu. "ultraslan"ın galatasaray yönetimi ile bağı herkes tarafından biliniyor. tribünler, başbakan'ın konuşması esnasında adnan polat'ın adamları olan "ultraslan" tarafından başlattırılacak bir alkış tufanı ile konuşmanın siyasi bir şova dönüşeceğini anladı ve diken üstünde beklemeye başladı. zaten o günü orada bulunan taraftar çoğunluğu akp'nin siyasal muhalifi bir karaktere sahipti. sayın başbakan'ın "ben yaptım, ben yaptım, mal bağışladım" tavrı biliniyordu ve fenerbahçe'li olması ise işin tuzu biberi oldu.

    işte bu yüzden "recep tayyip erdoğan" ismi geçer geçmez, ses düzeninin çok kötü olmasına ve başbakan'ın ismi haricinde hiç bir şey anlaşılmamasına rağmen "ultraslan" alkışı başlatıp milleti uçurmasın diye "her ihtimale karşı" ıslık ve yuhalama başladı. sonradan toki başkanı konuşmaya başlayınca iyice çığrından çıktı.

    evet, olan bize yakışmadı ama az bile yapılmış.

    şu başbakan'ın etrafındakilerin açıklamalarına bak; şerefsizler, nankörler filan. allah belanızı versin diyorum ben de onlara.
    ya başkanımız adnan polat! bu olanlarda sizin hiç mi suçunuz veya kusurunuz yok. bana göre baş suçlu ve kusurlu siz iken o tribünde olan insanlar için yakışıksız sözler sarfetmeniz size yakışıyormu.

    hepsini geçtim; sayın başbakan'ın "allah kuruşu yoktur", "daha sözleşme yapılmadı" gibi aşağılayıcı tavırları!! ne oluyor!!!!

    bak kardeşim;
    bizler uzun yıllardır büyük haksızlıklara uğradığımız duygusu ile yaşayan bir camiayız. bu ülkede gerek devlet gerekse basın yıllardır bize karşı yapılan büyük haksızlıklara aracı olmuştur.

    ulan allahsız kitapsızlar, ben bile şu ahir ömrümde bir sürü haksızlığa tanık oldum. üç yıl üst üste şampiyon olduk diye bizi ali sami yen'den sürmedinizmi. tam on dört sene süründük kah dolmabahçede kah kadıköyde. kağıt üzerinde 7 yıl sonra 1980'de ali sami yen'e dönüş yapmış gibi görünsek bile 1980 ile 1986 sezon başlangıcına kadar ali sami yen'de yaptığımız maç adedi 5'i geçmez. taa 1986 1987 sezonunda ali sami yen'e geri dönebildik ve o sezon yine şampiyon olduk sizlere inat. federasyonunuz ve hakemleriniz eli ile yaptıklarınız saymakla bitmez. ispat edemeyeceklerimizi yazmıyorum ama ispatlısı burada. (bkz: orhan cebe) (bkz: nihat özbirgül) (bkz: doğan babacan). bana galatasaray'ın 14 sene ali sami yen'de oynatılmayıp sağda solda süründürlmesini açıklayabilecek bir insan evladı varmı! hangi gerekçe ile açıklayacak. 14 sene sonra geri döndüğümüzde bıraktığımız gibiydi ali sami yen. 14 senede kuş mu kondurdunuz. dönüşümüzdeki şampiyonluğumuz nasıl kapak oldu ama sizlere.

    tüm yapılanlara rağmen galatasaray bu ülkeye gerek sosyal barış gerekse ülkenin tanıtımı açısından en fazla katkıda bulunan kulüptür. sizler galatasaray'a olan borcunuzu bir stadyumla ödeyemezsiniz. bize yaptıklarınızı ödemeye bir stadyum yetmez. onun için boşuna çırpınmayın.

    sayın adnan polat;
    git.

    ve
    sayın başbakan;
    sizi sevmem. 15 ocak 2011 protestosu sonrasında yaptığınız açıklamalar nedeni ile iyice sıtkım sıyrıldı. eğer bu şekilde tırmandırmaya devam ederseniz bunun sonu nereye varır bilinmez. uyarayım, bir daha bizlerin olduğu stadyuma gelmeyin daha ağırı ile karşılaşırsınız haberiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın