aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 881
    git gide saçmalayan adamlar topluluğu. adamlar dememe bakma içlerinde gıcır gıcır stadın ilk maçında koltuk kıracak adamlıktan nasibini almamış hayvanlar da var.

    aklımda bir sürü soru var. galatasaray'ın yeni stadındaki ilk maçında o kocaman pankartı açmak nedir hocam. pankartın çok basit ve çok sıradan olmasından bu muhteşemlikteki stada yakışmamasından bahsetmiyorum bile. o pankart üzerinde neden ultraslan yazmaktadır. sorarım size gfb veya çarşı ve başka bir taraftar grubu ne zaman bu kadar büyük bir harcamayı kendi taraftar grubunun isimleri için yapmıştır. nedir bu ultraslan ismini gözümüze gözümüze sokma çabası.
    gerçekten hiç mi aklınıza gelmedi galatasaray ile ilgili, tarihle ilgili bir koreografi yapmak. zaten ultraslan'ın elle tutulur tek noktası koreografiler değil midir? onlar da yok olursa ne bok kalır ultraslan'dan geriye, lay lay saldır galatasaray mı?

    sevgili oğuz altay 2. açıklanmasında demiş ki ilk maç için sessiz kalabilirdik malun bayraktar konuşmasına. yollar uzun dikenli taşlı olsa da cimbomlu başı dik yürür oğuz bey. bunu en iyi uyguluyan ucubeye çevirdiğiniz ultraslan'ın kurucusu alpaslan dikmen değil midir? bir güç karşısında galatasaraylıya başını eğip oturmak nasıl yakışır? nasıl dersiniz o zaman halkın takımı galatasaray'dır, beşiktaş değil diye. utanmanız yok mu?

    utanmak demişken...hafta içi bana bu stadı size devlet peşkeş çekti diye saçmalayan onlarca fenerliden sonra bir de sen aynı şeyi söyledin oğuz bey. fenerbahçe taraftarına ne kadar yaklaştık biz böyle. aa bir dakika biz galatasaray taraftarıydık değil mi sizden değiliz. siz ultraslan'sınız.

    sen yolunu bulmuşsun ultraslan yürüyedur.

    edit: bir de sandıkta görüşürüz recep bey diye bir pankart açmasını umuyorum önümüzdeki maçta. bir dakika ne saçmalıyorum lan ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın