resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1485
    stad açılışından önce, stad açılışı esnasında ve bundan sonra olucak her protesto,her ıslıklama, galatasaray taraftarına yakışmayan her davranış kendisinin ve yönetimin suçudur ve olacaktırda. bu kadar tepkiye rağmen,taraftarın istifa çağrılarına rağmen, gözle görülür bir çöküşe rağmen halâ neyin inadını yapıyorsunuz adnan polatvesaz arkadaşları. nasıl bir egoya sahipsiniz ki yeterki o stada başkan gidelim anlayışı içindesiniz. eğer bazı şeyler başarılamıyorsa verirsin istifanı biz bu işi beceremedik dersin çekilirsin kenara.

    orda burda galatasaray'ın marka değeri diye bik bik ötmekle olmuyor. ciddi anlamda kulübe zarar veriyorsunuz.sizin bu vurdum duymazlığınızı gören taraftar kendi içinde haklı olarak saldırganlaşıyor.esasında tepki göstermemesi gereken insanlara aşırı derecede tepki gösteriyor.

    toki başkanı kimdir ? görevi en amiyâne tabirle konut yapmak değil midir ?

    bu faydasız şakirt nasıl olur da muhteşem geçmesi beklenen bir stad açılışında galatasaray yönetimini 52.600 galatasaray taraftarı önünde acımasızca eleştirebilir. galatasaray yönetimi bu zamana kadar nasıl bir davranış içinde olmuştur ki bu badem bıyıklı bu kadar umarsızca konuşma hakkını kendinde görmüştür. malum konuşmadan sonra kendilerine nasıl bir tepki verilmiştir. bunu ben de dahil olmak üzere bütün galatasaray taraftarı merak etmektedir.

    ayrıca devlet galatasaray'a stad hediye etmemiştir.karşılığında istanbul'un en nezih bölgesinden,en işlek caddelerinden biri olan mecidiyeköy'de 34.600 metre kare büyüklüğünde araziye sahip olmuştur.kimse kimseye birşey hibe etmediği için kimseye şükretmesi gerekmiyor galatasaray taraftarının.başbakanın bu projenin tıkandığı noktalarda devreye girdiğini düşünecek olursak onun da katkısını inkâr etmemeliyiz.siyasi şova da dönüştürmek niyetinde olmadığını düşünüyorum.ancak yazının başında söylediğim gibi galatasaray taraftarının yönetime olan öfkesi değişik şekillerde hoş olmayan hareketlerle dışa vuruluyor.sonra onlar galatasaraylı değil deniyor,40 yıllık galatasaraylılığımdan utanıyorum deniyor.

    eğer ki ;türkiye cumhuriyeti başbakanı inşaatın durma noktasına geldiği anlarda belli bir siyasi irade göstermiş olmasaydı biz hala ha oldu ha olacak diye debelenip dururduk.olurdu ama belki 2 yıl sonra belki 3-5 yıl sonra.bu açıdan baktığımız zaman başbakanın protesto edilmesi gerçekten yakışık almadı.

    şuan da yazılı ve görsel basında galatasaray'a ve onun taraftarına linç kültürü uygulanıyor.galatasaray taraftarının üzerine düşen mümkün olduğunca tahriklere kapılmamak ve sadece takımını destekleyebilmek.

    çoğu durumda üzerine düşeni yapmayan galatasaray yönetiminin üzerine düşen en büyük görev ise : topluca istifa etmek !
App Store'dan indirin Google Play'den alın