• 921
    tüm transfer başarısızlıkları, kadro başarısızlıkları, derbi mağlubiyetleri hepsi gelip geçicidir. günlük protestolarla karşılanır 1 maçtan 1 transferden sonra alkış yağmuruna tutulabilirsiniz. ama önce omurgalı olmanız gerekir. galatasaray yönetimi sıfatıyla orada bulunmayla, galatasarayın adını her platformda savunma görevini üstlenmiş bulunuyorsunuz. galatasaray camiasını bir aile olarak tutma görevini üstlenmiş bulunuyorsunuz.

    ama galatasaray yönetimi türk telekom arenanın açılışıyla sınıfta kalmıştır. üç kuruşluk adamların havlar gibi konuşup kendi amblemin renklerin bulunan mekanda, kendi evinde seni ve mevkini küçük düşürmüştür ve galatasaray taraftarı cevabını vermiştir. başlığın muhattabı kurum ne yapmıştır? hiç! başkanı* taraftarı medyanın ve hükümetin önüne atmış, o havlayanlarla beraber stadı terk etmiş, kendisi özrünü dilemiş bunu yapanlar bizden değildir demiş ve gerekenin yapılacağını belirtmiştir. galatasaray taraftarı sırtından bıçaklanmıştır.

    ancak unutulmasın ki o taraftar adnan polata söylenenleri ıslıklamıyordu. galatasarayın adını ağzına almaması gerekenlere haddini bildiriyordu sadece. bu yönetimin tüm başarısızlıklarına rağmen veda ve açılış gecelerinde protesto edilmelerine karşıydım emek vermişlerdi o stadlar onların çocuğuydu. ama görüyorum ki boşuna üzülmüşüm onlar adına. onlar bu stad uğruna her lafı yemeyi göze alacak kadar çapsız hale gelmişler. ama unutmamaları gereken bir lafı var galatasaray taraftarının.

    (bkz: başarılar gelir geçer asaletin bize yeter)
App Store'dan indirin Google Play'den alın