aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 858
    yaptığı açıklama ile kendi bağımsızlık ilkesini zedeleyen taraftar oluşumu.

    ultraslan adına yapılan bu açıklama kardeşi kardeşe kırdırmaktan başka hiçbir şey değildir. oğuz abinin bu açıklamanın nelere malolacağını düşünmesi gerekirdi. sadece bir teşekkür edilmesi yeterdi. ben de başbakanı sevmesem de şahsen kendisine teşekkür ederim.

    ama

    galatasaray taraftarını kınamak kendi içimizde hiç kimsenin haddine değildir. siz kimsiniz de kendi içinizden insanları kınıyorsunuz ? siz kimsiniz de bunu acizlik olarak görüyorsunuz? bu beyanda bulunmak taraf tutmaktır. isteyen istediğini söyler, istediği tepkiyi verir. bağimsizlik budur. demokrasi budur. bu açıklama galatasaray taraftarının kendi içindeki demokrasiyi bitiren bir açıklamadır. ultraslan’ın bağımszlık ilkesini körü körüne zedeleyen bir açıklamadır.

    bir ricada bulunabilirsiniz. açılış maçıdır, ayıp olur lütfen protesto etmeyin diyebilirsiniz. ama kınayamazsınız, aciz diyemezsiniz. bu oyuna gelmektir.

    bu açıklama yüzünden kardeş kardeşe kırdırıldı. pek çok arkadaş bu oluşumdan çıktığını bildiriyor şu an. daha büyüyeceğimize daha da küçülüyoruz taraftar olarak.

    bu ayrılmak isteyen arkadaşlar artık ne düşünecek? tribünde ultraslan’a bakış açısı ne olacak ?

    oğuz abi çok özür diliyorum ama gerçekten kin tohumu ektin.

    ben bugün stada gidemedim. kombine alabilecek gerçekten hiç param yok.ne yaptım ettim bir şekilde maçı ve gösterileri izledim. başbakana olan tepkiyi de gördüm. bu tepkinin nedeni tabi ki de insanların şahsi politik tavırlarındandır. tepkinin bir sebebi ise bütün ortamın günlerce "başbakan olmasaydı bu stad olmazdı" diye şişirilmesidir.

    ben bugün stada gidebilseydim başbakanı yuhalamayacaktım, ama çok iyi biliyorum ki her yerde yapılan bu provakasyonlar sonucu ben de sonra ıslıklar yuhalardım. bundan gurur duyar mıydım? adamın stad için emeği geçmiş, o yüzden hayır; ama bu adamı sevmiyorum ve önüme habire kral gibi konuyor ve o olmasaydı diye şişiriliyor. bu yüzden de evet. vatandaşlık hakkım olduğu için evet. şimdi bu durum göz ardı ediliyor. ve ben böyle düşündüğüm veya sürü misali kalabalık psikolojisiyle gaza geldiğim için aciz oluyorum. böyle nitelendiriliyorum. bu ithamı hakediyor muyum? bence hayır.

    bir başka konu ise neden bizim içimize bok atılarak tepkiye başlanıyor? bundan çok daha öncelikli sayılabilecek olaylar oldu. erdoğan bayraktar gibi, twitterdaki adını hatırlamadığım o adam ve başka yazarların saydırmaları gibi.

    neden bunlarla uğraşacağımıza öncelikle kendi içimize bok atıyoruz? hem de siyaseti sokarak?

    bugün pek çok ezeli rakip taraftarı bile ıslıklama tarzı şeyler için gurur duyduk derken neden kendi kendimize bok atıyoruz?

    bu açıklama ile kardeş kardeşe kırdırıldı. mutlu musunuz?

    ultraslan’ın görevinin ne olduğunu söylemek tabi ki haddime değil, ancak yapılan açıklamanın son kısımları ayıptır. galatasaray taraftarından özür gerektirir. aksi takdirde yapıcılığı bırakın yıkıcılıktan öteye gidemiyoruz.

    son olarak da erdoğan bayraktar ve aleyhte terbiyesizce saydıran tüm şahıslar adına çok sert bir açıklama bekliyorum.

    birliği ve bütünlüğü kendi içimizde saydırarak değil, dışarı karşı bir olarak sağlayabiliriz.

    lütfen yapıcı olun kırıcılıktan vazgeçin.
    amacimiz galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın