resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1439
    kendisiyle ilgili "galatasaray'ın ağırlığını kaldıramadığı" hususundaki 18 haziran 2010 tarihli entry'im galatasaray sözlük yazarları tarafından en ofsayt entry'lerim arasına gönderilmişti.

    (bkz: #410670)

    sözlük yazarlarının canı sağolsun da, baki kalan adnan polat'ın basiretsizliği olmadı mı yine?

    - başta özhan canaydın olmak üzere yüzlerce gerçek galatasaraylının emeklerini, kocaman camianın değerlerini monarşinin demoktartik tezahürü recep tayyip erdoğan'a mâl etmeye çalışmadı mı bu adam?

    - bir kez olsun adı anıldı mı stadın inşaatı sırasında hayatını kaybeden 3 emekçinin?

    - yıllardır maketlere eyvallah çekmiş, stad inşaatının başladığı günden bu yana her gün çakılan bir çivinin bile hesabını tutmuş cefakar taraftarı yaklaştırmayan bu adam değil mi?

    - üç kuruş para için satmadı mı 30 yıldır bekleyen galatasaray taraftarının stadının en azından televizyondan bile olsa ilk maçını izleme umudunu?

    - ne idüğü belirsiz, galatasaray dışında her takımı destekleyen burjuvaziyi kendisi davet ederek ilgili olaylardan sonra "bunlar galatasaraylı değil" diyerek haddini aşabilen adam bu değil mi?

    - galatasaray kültürünü, büyüklüğünü; ne kadar başarısız bile olsa kendi yönetimini savunan büyük galatasaray taraftarı adına "güya özür dileme" cüretini bulabilen bu adam değil mi?

    saat kaç?
    20:45

    büyük başkağn.

    kusura bakma mr. polat, senin başkanlığın reyislere, güngörenli ergenlere, beleş biletci, gıllı gışlı itlerine geçer. bin beleş bilete sustursun onları da, sustursana milyonları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın