• 908
    ali sami yen stadının koltuklarının satışa çıkarılma fikrini bir kenara bırakırsak, taraftarına büyük yanlış yapmış yönetimdir.

    muhtemelen tarihte bir daha olmayacak açılış maçını fırsat bilip, maçı şifreli kanalda yayınlamak ve çocuklardan bile bilet parası istenmesi benim açımdan büyük terbiyesizliktir. paraya bu kadar tapan yönetim, dersiniz ki heralde her konuda bu kadar tutumlu bu kadar ince eleyip dokuyorlar. hani, hakkatten böyle olsa, yaptıklarını bir yere kadar kabul edebilirim ancak transfer konusunda yaptıkları saçmalıklardan kulübün yaptıkları zararları alt alta koysak, türkiyedeki tüm adnanların servetleri yetmez o zararı ödemeye. ancak iş taraftarın üstüne yük bindirmeye geldi mi, en önde görüyoruz kendilerini, maçı para ver izle, elinde biletin var ama çocuğuna da bilet almalısın diyebilecek kadar ileri gittiler. kazanacakları fazladan para da 1-2 milyon tl'yi geçmez. bu rakamın 6-7 katını verdiğimiz adam, şu anda kadro dışı.

    yazıklar olsun, bu taraftar size, futbolculara değil, takıma renklere aşık, bunu kafanıza iyice sokun..siz gelip geçicisiniz, bu taraftar kalıcı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın