• 1199
    97 de üniversite için istanbul'a geldim. yurtta kaldığım 2 seneyi düşersek 99 dan beri de mecidiyeköy'de oturuyorum. çalıştığım yerlere uzaklığından bilmemnesine kadar binbir türlü sebebe rağmen, mecidiyeköy'ü terk etmedim. edemedim. bu şehirde en sevdiğim semt her zaman mecidiyeköy oldu. çevremdeki insanlar bunu anlamakta hep zorlandılar, eşim bile.. bebek? ı-ıh, beşiktaş? imkansız, sultanahmet? geçiniz, caddebostan? allah yazdıysa bozsun. insanların mecidiyeköy'ü sevmemesinin sebebi olan bütün o karmaşası, kalabalığı, gürültüsü benim için ali sami yen'i tamamlayan unsurlar oldular her zaman..

    şimdi sözlük sen söyle, nasıl bir gelecek bekliyor beni? hafatasonu işten eve dönüşlerde sarı-kırmızı renklere bürünmüş ortaklar caddesi'ni bir daha görebilecek miyim? sami yen sokak'taki coşkulu kalabalığa karşı bir daha kadeh kaldırabilecek miyim? gidemediğim maçlarda camı açıp, seslerden oyun analizi yapabilecek miyim?

    peki ya oğlum? bunların hiçbirini henüz yaşamamış olan yavru aslanım?* büyüdüğünde ona anlatabileceğim anılarımı şuan ki netlikte hatırlıyor olacak mıyım?

    unutmak istemiyorum sözlük..yardım et..
App Store'dan indirin Google Play'den alın