resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1972
    nasıl olsa liseli olduk, tepki almaya devam;

    "...
    o takimin asist krali, oynadigi zaman mutlak suretle size galibiyeti getiren adami lincoln. öyle veya böyle lincoln ile beraber avrupada üstelik yillar sonra ve hatta daha cok deplasmanlarda cosmus bir galatasaray var.. nonda'ya gözü kapali asisti yaptiktan kisa süre sonra kirmizi kart sonrasi cikarilan lincoln, oynama arzusu nedeniyle teknik adamina cikisiyor..

    büyük yönetici, aldigi kararlarla galatasarayi kupalardan kupalara götürmüs haldun üstünel soyunma odasina iniyor. adnan sezgin'in "olur böyle takma kafana" söylemleri ile yatistirmaya calistigi lincoln'ün üzerine gidiyor ve öyle bir saldiri gerceklesiyor ki lincoln oynadigi klubun yöneticisini fifa'ya sikayet etmek istiyor ve fakat tek bir oyuncu buna sahit olmuyor.

    bir oyuncuyu(lincoln) yönetici tartakliyor, arkadaslari bu olayi alkisliyor, teknik adami kadro disi birakiyor ve haldun üstünel, galatasaray'in degerlerini koruyan isim olarak yine taraftarlarin aslani.
    ..."

    hala şu adamın arkasından karakteri yüzünden gitti diye konuşulmasın. seninde yöneticin sana saldırıp, tartaklamaya çalışsa, sende oturup tavır alırsın herkese. bir devirdi, kapandı geçti. o dönem takımın başına gelen çok büyük bir değerdi, ne yazık ki iyi yönetilemedi.

    http://devrimderki.blogspot.com/...el-yoneticiligi.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın