resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1971
    aynı renklere gönül vermiş olduğum renkdaşlarımla hararetli bir biçimde tartışma derdinde değilim ama, maalesef halen istatistiki bilgiler öne sürüp "bunları verdi" diyebilenler var. arkadaşlar biz değil miyiz "her şey istatistik değildir" diyenler. istatistiki bilgilere bakarsak alex türkiye tarihinin en iyi yabancı futbolcusu. peki öyle mi gerçekte, elbetteki hayır.

    çünkü istatistik her şey demek değildir. lincoln'ün forma sattırması galatasaray'a birşey verdiği anlamını taşımaz, ki şu ana kadar en çok forma sattıran futbolcu arda ve kewell'dır. buyrun araştırın dilerseniz.

    biz değil miyiz fenerliler "alex, hagi'den iyi istatistiki olarak" deyince, "her şey istatistik değil" diyenler. söz konusu lincoln olunca bu 90 derecelik dönüş ne oluyor sorarım size? bu ne perhis bu ne lahana turşusu.

    arda'yı çarmıha germe sorusunun nesi komik geldi anlamadım. lincoln'ün kaprisleri tatlı geliyordu da söz konusu arda olunca neden herkes zıpladı geçen sene. üstelik bu takıma lincoln'den hem gerçek manada, hem sizin çok taktığınız istatistiksel anlamda çok çok daha fazla şey verdği halde. ama hasan şaş gayet haklıymış, türkiye'de ciddi bir yabancı hayranlığı olduğuna bugün emin oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın