resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1968
    lincoln'ün ağzından çıkanlara değil gösterdiği tavırlara göre ne olduğu belli olan bir futbolcuydu. gs tv'de taraftarı uyutmak için yapılan sözde basın toplantılarına dayanarak, halen can siperhane bir şekilde kendisini savunanların olduğunu görmek hayret ettirdi bana. galatasaray'ın göz göre göre iki yılını heba eden bir adama, sırf yetenekli diye bu kadar savunma yapmak nasıl bir mantık ürünü?

    ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kalli gidene kadar maçlara çıkmayan lincoln değil miydi? burada kimi cezlandırıyor? kalliyi mi, takımı mı? hadi diyelim orada haklıydı peki skibbe ile yaşadığı problemler? bülent korkmaz'a küfür etmesi? deplasman maçlarına keyfine göre gitmesi? her sıkıştığında 20 tane bavulu toplayıp havaalanında boy boy pozlar vermesi?

    ayrıca lincoln'ün yeteneği ne işe yaradı? ne kazandırdı galatasaray'a? 2007-2008 şampiyonluğunda son 6 maç hariç(ki hepsinde oynamadı) yoktu bile. bir sonraki yıl avrupa'da dolu dizgin giden galatasaray'da skibbe ile problemler yaşayan akabinde skibbe'nin gönderilmesi ve bülent korkmaz'ın gelmesiyle, bu sefer bülent korkmaz'la problemler yaşayan hatta küfür eden kimdi? şu an tsl'de bile olmayan hacettepe'ye yaptığı bir kaç hareket dışında galatasaray'a hiçbir şey vermemiş bir adam.

    bence de at gözlüklerini atın artık ve düşünün. bu adamı ben neden savunuyorum? diye, ne verdi bu adam benim takımıma? diye. bugün arda'yı sinemayı gitti diye çarmıha gerenler, lincoln her sıkıldığında soluğu havaalanında alırken neredeydiler? 90 doğumlu diye kimsenin galatasaraylılığını sorgulayan yok. sadece o arkadaşların(hepsinin de demedim bazılarının), canlı canlı idrak edebilerek izlediği en yetenekli yabancı futbolcu lincoln olmasından mütevellit, duygusal davrandıklarını ima etmiştim. yazı tekrar gözden geçirilir ve sakin bir şekilde okunursa, kimsenin galatasaraylılığının sorgulanmadığı görülecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın