resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1578
    maç artık sonralara yaklaşıyordu...gaziantepspor maçıydı,bu maçı kazanamazsak eğer elenicektir türkiye kupasından.zaten son yıllarda hep elenmiştik, hiç kupamızda yoktu..futbolumuzda zevk vermiyordu belki..

    herkes sus pus olmuş birilerinin top atmasını bekliyor bir an önce eski günleri bekliyordu.zaten ligde işler iyi gitmemişti. zaten maçtan birkaç gün önce tek tutunucak dalımız olan uefa'dan da elenmiştik...artık taraftarı sevindirecek tek bir kupa kalmıştı,bir teselli belki,tüm seneyi bir nebze de unutturacak bir galibiyet.gaziantepspor maçıydı,skor 0-0 ve hala gol olmamıştı.

    o sırada ikili mücadele sonrası korner bayrağı kırılmıstı.herkes birbirine bakıyordu ,taraftar da susmustu zaten hersey bitti diyordu.kimse kırılan korner bayrağını yerine getirmeye çalısmıyordu.zaten takımın coğunda o ruh yoktu.zaman geçtikte maç sona yaklaşıyordu ve su gibi geçiyordu da.

    işte o an yine cıktı kral sahneye bir depar attı gitti..köşeden yeni bir korner bayrağı aldı ve o uzun yolu tekrar depar attı...oysa dakika kaç olmustu umut bitmişti herkes pes etmişti..fakat o pes etmedi gitti bayrağı yerine koydu.sonra taraftar da heycanlandı ve herkes bağırmaya başladı.takım bir nebze de olsa inanmaya başlamıstı galibiyete.ama sahada bir kaçkişinin inancı yetmedi

    maç yine 0-0 bitti ve elendik.ama fark etmezdi benim için onun o hevesi o istegi o 'biz daha ölmedik' demesi benim için ondaki galatasaray ruhunun ne oldugunu anlamama neden olmuştu.

    işte bunun için seviyorum baroş'u.geldigi ilk yılda gol kralı oldugu için değil.sezonun yarısını oynamasa da ,oynayamasa da,başka takımın milyon dolarlara aldığı forvetleri 2ye 3 e katladığı için de değil,

    nerdeyse her beşiktaş macında gol atması veya yaptığı asistler falan da değil onu sevmemin nedeni.

    onu sevmemin nedeni yenilgiyi kabul etmeden her dakika koşması yeri geldiğinde savaşması...işte ben baros'u bunun için seviyorum..ve ne kadar gol atamazsa da atamasın benim için koştuğu ve savaştığı sürece herzaman kral olarak kalıcaktır..

    çünkü o milan baros

    http://imageshack.us/...68/milanbarosgs.jpg/

    http://www.youtube.com/watch?v=I2_8ZyOyoRQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın