• 53
    halen bu işçiyi, "iyi olmuş, yapmasaymış, hak etmiş , madem yapmış sonucuna da katlanacak" gibi sözlerle eleştiren tüm herkese tavsiye gidip önce bir yüzlerini yıkamaları şayet halen aynı fikirde iseler ardından bir de aynaya bakmalarıdır. eğer kendileri ile aynı galakside yaşıyor isek nasıl bir kafada ya da ruh halinde olduklarını iki gündür düşünmeme rağmen bulamadım. çünkü bu fanatizmden de öte bir şey bana göre.

    nerden başlasam bilemiyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyor zaten. o nedenle fazla uzatmadan en kısa şekilde anlatmak en güzeli.
    mesela o stat fenerbahçe'nin stadı olsaydı, aziz yıldırım adnan polat'a orayı gezdiriken aynı şeyi bir galatasaraylı işçi yapmış olsaydı ne diyecektiniz. o zaman kraldı di mi? hele bir de o işçi işten atılsa tepkiniz ne olacaktı? hep beraber ayağa kalkmıştık. (kısaca empati dedikleri şey)

    hadi onu geçtik, adam orada atkıyı açarken senin başkanın fener'in başkanıyla kolkola stadı gezip fair play mesajları veriyor, bununla da kalmayıp üstüne bir de galatasaray tarihinin en "acı" transferlerinden birinin pazarlığını yapıyor ama ne hikmetse olan, belki başkanlarını taklit etmeye çalışan, belki onlara aynı şekilde fair play mesajı vermeye çalışan ve bu nedenle de atkı çıkaran iki gariban işçiden fenerbahçeli olanına oluyor. hepsini boş verelim, kendisi art niyetli biçimde fener atkısını çıkarıp tezahürat bile yapmış olsa yine de bu şekilde bir muameleyi hak etmez. bu nedenle bir insanı işinden çıkarmak neresinden bakarsanız bakın ayıptır.

    kısacası; hem stadyumdaki görüntüler (gezinti, pazarlık vs.) hem yapılan transfer ve son olarak da yaşanan bu olay ile o gün, belki de galatasaray tarihihin en acı günlerinden biri oldu. en azından benim için öyle
App Store'dan indirin Google Play'den alın