• 1199
    bir çoğu mide bulandırandır.

    şimdi gelip sövmeyin bana fakat bir forumları, twitter hesaplarını, sözlükleri gezin allah aşkına. hagi'nin çapı ne lan diyenden, hagi'nin karakter zaafiyetleri var diyene, zerre eleştiri yapmadan ana avrat sövüp bela okuyana kadar ne ararsan var. lan bu kadar nankörlük olur mu? hagi'nin çapı ne diyen adam var ya. hagi bizi anadolu takımı yapacak diyen var. sanki 3 yıl üstüste şampiyon olmuş takıma geldi de hagi bir anda 10. olduk.

    dayanamıyorum hakikaten. forumları okumaya, twitter'da 5-10 dakika zaman geçirmeye. küfürler gırla. culio gelecek diyorlar, daha adamı bir kere izlememiş zerzevatlar çıkıp kanat oyuncusu bu, allah belanızı versin diye yırtınıyor. lan izle adamı bir kere. iç mevkisinde de oynuyor bu adam. iyi adam, kötü adam, alalım, almayalım muhabbeti bile yapmıyorum. hayatında emana'yı izlemeden ki bilmem kaç yıldır forvet arkası oynar emana, ön libero için ilaç diyen adamlardan farklı bir şey beklemek gereksiz tabi.

    ya transferi falan geçiyorum. gerçekten şu hagi'ye yapılan densizlik midemi bulandırıyor arkadaş. bu mu yani? gerizekalının biri forumun tekinde tamam vaktinde çok başarılar kazandırmış olabilir diyor. lan seni galatasaraylı yapan hagi zaten. seni, kardeşini, arkadaşlarını, senden küçükleri, yaşıtlarını galatasaraylı yapan hagi. çok başarılar kazandırmış nedir abi. sen galatasaraylıyım diyorsan, ecdadın hagi. çok mu zor sene sonuna kadar beklemek? çok mu zor bu güzeller güzeli adama hakaret etmeden eleştirmek.

    hagi'nin teknik direktörlük başarısı yok diyorsun, son türkiye kupası'nı senin müzene, fenerbahçe'yi 5'leyerek hagi sokmuş. sağbeki cihan, solbeki orhan, sol kanadı ayhan olan takımla şampiyonluğu kovalamış. beşinci olmamış ki galatasaray, onuncu olmamış ki. 70 küsür puanla, şimdilerde şampiyon yapacak puanla bitirmiş ligi. fanatik, fotomaç gazıyla yok hagi'nin teknik direktörlüğü sıfır, yok hagi böyle demenin ne manası var ki teknik direktörlüğü de eleştirilsin zaten. oyuncu değişikliği beğenilmesin, ilk 11 seçimleri hatalı bulunsun. varsa kusuru söylensin. ama bizde birini eleştirmek x adam değil, x teknik direktör değil öyle oyuncu mu değiştirilir olduğu için en hafifinden bir boka sifon olamıyoruz.

    girin bilumum foruma, girin twitter'a, girin sözlüklere mideniz bulanmıyorsa eğer olmuşsunuz. tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın