• 1181
    mensubu olduğum, canımdan çok sevdiğim kardeşlerimdir.

    yalnız yeni stadımız türk telekom arena'dan kombine almadım. tam 15 yıl sonra ilk defa kombine almadım. açılış maçına da gitmeyeceğim. hatta futboldan bile soğudum. görev icabı izliyorum desem yeridir. her maça gidişim eziyet gelmeye başladı son iki sezondur. * *

    bu sene itibariyle yemin olsun abdi ipekçide oynanacak hiçbir basketbol maçını kaçırmayacağım. önceki senelerde en az %70 oranında giderdim. ama bu sene artık geliyoruz nerde diye merak eden abdi ipekçide bulabilir.

    küsüm futbol takımına kırgınım. başkan adnan polat'a daha da fazla. ben yine birgün futbol maçları için de o tribünde yerimi alacağım ama şimdilik sadece uzaktan izleyeceğim. belki birgün barışırız. sorun başarıda değil aslında. namert olayım ki aynı babamın bana öğrettiği gibi 14 sene şampiyon olamasak yine beklerim yine severim. kırgınlığım ruhsuzluğa , umursamazlığa. mücadele görsem 14 değil ömür boyuda beklerim. ondandır ki arma aşkımın vücut bulduğu yer olan oktay mahmutinin aslanlarını izlemek istiyor sürekli bu yürek.

    bir galatasaray taraftarı... sene 2011 ... aylardan ocak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın