• 830
    herşeye nasıl bu kadar kayıtsız kalıyorlar anlamak mümkün değil,
    -tamam futbol takımı olarak kötü durumdayız ama hakemler resmen canımızı okuyor her maç çıkıp tek bir açıklama yok. senin rakip olarak gördüğün takım azıcık tökezlediğinde diğer takımların hatalarını konuşuyorlar.
    -bazı futbolcular gözgöre göre takımı sabote ediyorlar, bağıra bağıra futbol oynamıyorlar, teknik direktörün hakkında sağda solda sallıyorlar hiç bir yaptırım uygulamıyorsun.
    -tvlerde gazetelerde 1 (yazıyla bir) tane adam akıllı galatasaraylı yorumcu, köşe yazarı yok hiç birşey yapamıyorsun. yahu türkiyenin tek spor kanalında galatasaraylı yorumcu yok, başkan olarak çıkıp oraya açıklama yapıyorsun.
    -stad projenin üstüne herkes atıp tutuyor, ne bir basın açıklaması ne bir röportaj, ne de yazılı bir açıklama yapıyorsun
    -u-17 maçında bir olay çıkıyor ve herkes vurun abalıya mantığıyla üstüne geliyor, sen yine sesini çıkarmıyorsun. tamam yapılanın savunulacak bir yönü yok ama çık olayın gerçeği ne ise onları söyle abartılan şeyleri anlat.
    -basket takımın en büyük rakibini eze eze yeniyor. sonra en büyük rakibin hakemlere sallıyor, bir açıklama yapmıyorsun.
    -takımın hali içler acısı, eli ayağı düzgün futbolcu bir elin parmakları kadar devre arası geldi herkes çatır çutur transfer yaparken senden hala ses seda yok.
    - türkiyenin en büyük yeteneği ve kaptanın futbol dışında herşeyle ilgilenir oldu
    - futbol şubesi iyi yönetilmiyor, transfer yapsan bile oynatamıyorsun
    bunları sıraladıktan sonra bir yere bağlarım dedim ama düşündüm düşündüm bağlayamıyorum. gözünüzü seveyim bu camia yı ezdirmeyin, siz sahip çıkamazsanız biz çıkarız
App Store'dan indirin Google Play'den alın