• 450
    gönül isterdi ki benim de seninle eğlenceli anılarım olsun. en destan yazdığı entrylerimin başrolü ol. x tarihli gs y maçına sende yaşadıklarımı yazayım. dost ortamında bunları anlatayım. yeri geldiğinde tribünlerinde yanımdaki kişiyle omuz omuza tezahürat yapalım. mağlubiyetlere beraber üzülelim, galibiyetlerin şampiyonlukların sevincini beraber yaşayalım. beraber gülelim beraber ağlayalım. kuyruklarında çile çekelim, sana gelebilmek adına aç kalalım, senin mekanlarında çatının altında karınlarımızı doyuralım, ama olmadı.

    o zamanlar sağlıkla ilgili problemler yaşıyor da olsam 28 mart 2010 galatasaray fenerbahçe maçını senin atmosferinde kuzenimle izlemeye ramak kalmıştı. istanbul'daki gerekli konaklama ayarlamalarını yaptım, yol için biletleri aldım. fb'nin bitmek tükenmek bilmeyen fikstür balının seneye* yine tekerrür edeceğinden emin biçimde, o derbinin sendeki son derbi olduğunu biliyordum. maddi manevi tüm hazırlıkları yapıp heyecanla maçı bekleme moduna girdim. bu heyecan taa ki kuzenden son dakika golünü yiyene kadar sürdü. hani çocuk galatasaraylı olmasa, istemeden yaptığını bilmesem farkında olmadan aile faciasına bile yol açabilirdin.*

    gönül isterdi ki ne kadar istanbul dışında yaşayan galatasaray taraftarlarının parçası da olsam, seninle olan bağım; önünden birçok kez geçip seni tavaf etmekten, posterlerine bakıp iç geçirmekten öte olabilseydi. seni yaşayanlar gerçekten çok şanslılar be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın