aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 724
    ultraslan iyidir hoştur, ancak bazı yerlerde okuduğum mesajlar da o kadar saçmadır ki bu yorumları yazabilmek için kör olmak gerekir.

    öncelikle ultraslan 9-10 senelik değil 30 senelik bir oluşumdur bildiğim kadarıyla. ultraslan'ı oluşturan ana tayfa uzun zamanlardır tribündelermiş, ancak adı konmamış ultraslan'ın.

    evet, eskiden ali sami yen cehennemdi, şimdi sadece bize cehennem. evet ultraslan eski ultraslan değil, peki neden ?

    adnan polat'ın ultraslan'ı tribündeki tek güç yapma hamlesi başarıyla sonuçlandı. ultraslan zaten tek güçtü ancak adnan polat resmen resmileştirdi ultraslan'ı. ultraslanımız da ultraslanımız diyerek ultraslan'ı tek güç yaptı.

    1 - öncelikle bazı yerlerde denmiş, kardeşim adamlar her deplasmana gidiyor her maçta takımlarının yanındalar tabi para alabilirler kulüpten diye. tamam da ultraslan'ın hiç mi yurt için temsilciliği yok ? * kaldı ki ligdeki 18 takımdan 5 takım istanbul takımı. buna karşın ultraslan'ın antalyada, manisada, bursada, konyada deplasman tribününü dolduracak kadar taraftarı yoksa galatasaray türkiye falan değildir; ultraslan da kapatsın grubu gitsin yani.

    2 - ultraslan'ın yaptığı koreografiler ve bazı besteler dillere çok dolanmış, her fırsatta önümüze sunuluyor. iyi de bugün buradan herhangi bir abimiz / kardeşimiz ultraslan koreofrafi grubuna mail atsa ve fikri beğenilse, onun koreografisi yapılır yani. ultraslanın burda yaptığı tek şey koreografi araç gereçlerini sağlayıp koreografiyi düzenlemek. nevizade geceleri olarak bilinen peşindeyiz bestesi de ali sami yen stadından çıkma değil; ankaralı aslanların ürünü. başka da bestemiz yok zaten.

    3 - ultraslan forumda diyarbakırspor maçından sonra yapılan protestolarla birlikte fenerbahçe maçında tribünde yaşananlar da değerlendirildi. bugün grupta reis dediğimiz, abi dediğimiz adamlar grupta koordinatörler görevini üstlenmiş kişiler hakkında "dökün eteğinizdeki taşları" diyebiliyorsa, burda sorun var demektir.

    bence ultraslan hedefini şaşmıştır, bundan sonra düzelmesi de zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın