• 83
    3 gündür yazılanları okuyorum görüntülere bakıyorum .

    ulan katilin bile söz hakkı olur neden öldürdüğünü söyler ama burada sadece olayı fenerin tarafından yorumluyor herkes. görüntüler fbtv'den, yorumlayan gazeteciler fenerli, konuşan tanıklar fenerli oyuncuların aileleri, görüntüye gelenler hep fenerli oyuncular. eee bizim söz hakkımız yok mu a. k. ?

    http://www.youtube.com/...ture=player_embedded

    aha link bakın bakalım hangi taraftar hangi " çocuğa!!!!" vurmuş. bir tane uçan tekme atan metin oktay formalı bir eleman var o da fenerli antrenöre vuruyor ki o adam da olayları başlatan adamlardan birisi.

    ulan kavgayı başlatan fenerli kaleci, taraftarın inmesine sebep olan sonradan uçan tekme yiyen fenerli antrenör , dayağı atan galatasaraylı oyuncular yiyen fenerli oyuncular olunca ortalık karışıyor mazlum fener. yok öyle yağma hacı o kadar da değil. keşke olmasaydı böyle bir olay ama bu olayda ne fenerli oyuncular mazlum ne de bizimkiler cani.

    bana kimse onlar çocuk, çocuklara dokunulmaz muhabbeti yapmasın rajondan bahsetmesin. görüntülere iyice bakın. eğer ki taraftarlar o fenerli çocuklara dalmış olsaydı eywallah derdim ama öyle bir şey yok, çoğu taraftar ayırmaya çalışıyor zaten. fenerli oyunculara dalan taraftar yok!!! ama yok ultraslan zaten kaka, taraftar zaten sabıkalı atın bütün suçları üstüne. yazık ya.

    eğer ki bir çocuğu sıkıştırıp vuran varsa şerefsizdir, bu çocuklara küfreden şerefsizdir. bu olan olaylardan zevk alan iyi ki olmuş diyen psikopattır, aramızda yeri olmaz. ama, kocaman bir ama burada, christian'ın arda'ya yaptığının aynısını yapan, olayları başlatan fenerli oyuncuları da bu kadar mazlum zannetmeyin çocuk onlar ya demeyin. çünkü fenerli oyuncular başlatmış kavgayı, bizim çocuklar da cevap vermiş, taraftar değil dikkatinizi çekerim bizim çocuklar. zaten medya tamamen fenerli, zaten bütün olayları manipüle ediyorlar lütfen olaylara bir de bizim tarafımızdan bakın.

    bu arada ben daha bir tane bizim çocuklardan birini görmedim maçtan sonra, iyiler mi sağlıkları yerinde mi? bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın