• 1070
    hala abi edebiyati yapilan takim.

    son zamanlardaki basarisizliklar sonrasi zamaninda nasil bir cibanin basi olduklari artik iyiden ortaya cikan eskiler yeniden konusmaya basladilar. dem vurduklari tek sey ise abilik kavrami. takimin abileri yokmus, olsaymis bu durum olmazmis vs... fem dersanesi sanilan bir takim varmis megerse ortada. abilerin dizinin dibinden ayrilmayan genc futbolcular ve en kucuk yanlisinda lobilere kurban edilen yabancilar. kurban edilemeyecek kadar buyuk bir karizmaya sahip olanlar ise bu tayfa ne kadar istemese de kahraman oldular bu takimda.

    demokrasi denen kavramdan nasibini almamis bir ulkenin futbolculari sosyal hayatlarina egemen olan el - etek opme olayinin galatasaray icin kurtarici olacagini soyluyorlar. akil yerine bir anlik gazin ligi getirecegine, avrupa'da kupalar kazandiracagina inaniyorlar. onlara gore yabancilar sadece para israfi. akliyla oynuyorsa hele iyiden ziyan. at gibi kosmali futbolcu onlara gore. ter akmali gotunden. varsin 2 metre yanina pas veremesin. taca gidecegi belli olan topa kosup baglari falan koparsa hele. bildigin peygamber iste. onlarin anladiklari, olmasini istedikleri futbol iste bu kadar akildan uzak.

    bu hastalikli zihniyetin cogu kose yazari. takimda kalanlar ise bu sene sonu temizlenecek. cerahat akinca cok guzel olacak bu takim. disaridaki ummetcilerin iceride yandasi kalmayinca avrupa sampiyonu da olunacak, kupalar da gelecek. onlar da bir kenarda kendilerini yiyecek.

    o zaman tadı çıkacak arena'nın. giydikleri formanın kendilerini adam ettiğini unutanlar bu gerçeği hatırlayınca.

    biz buradayız. bekleriz. neleri görmedik ki? bunu da bekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın