resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1182
    o kadar okumuş, o kadar adam yönetmiş, şirket mirket, para, mali kaynak ama doğrusu pek de gelişkin olduğunu söylemek mümkün değil. kendisiyle yapılan röportajda rijkaard'a 67 maç sabrettiğini söylüyor. ferrari al, lpg taktır sonra .iktiğimin arabası ferrari gibi gitmiyor diye yakın dur. olacak iş mi bu? takımda golcü yok. sakat baros, arada bir oynayan kewell... yok. mehmet batdal var ama bi tarafına dakan yok. ortasaha yok. defans yok. kale, evlere şenlik. kaleci yetiştiriyoruz henüz. çeteleşme de cabası. rijkaard naapsın gözüm? sabretmiş miş. sabredeceğine adam gibi transferler yapsaydın ya. gidip bonservisi yok diye nerede çarık çürük domates var kapıp geliyorsunuz. ondan sonra vay neden böyle oldu? dostum daha misimovic krizini halledemediniz? adamı binbir güçlükle alıp a2 takımında oynatıyorsunuz? bunun adı nedir? e efendim ben teknik direktöre karışmam. e ama teknik direktörün istemediği adamları alıyorsunuz? neresinden tutalım bilemiyoruz ki?

    galatasaray sadece futbol klübünden ibaret değilmiş. sayın polat, burası türkiye! harcamanın büyüğü nereye yapılıyor? futbola. para nerede futbolda. halk nereye ilgi gösteriyor? futbola. eee? maval okumayacaksın o zaman. adam gibi başarısız olduğunu kabul edip istifa edeceksin. koskoca galatasaray, merak etme senin yerine nice yiğitler bulur.

    her sezon transferde geç kalırlar. her sezon, istisnasız. adamlar sezon başı hazırlıklarına katılamazlar. sonra sudan çıkmış balık gibi takıma adapte olmaya çalışırlar. kabahat kimde? elbette adnan polat'ta. o mu? o daha yerinde hamdolsun, dim dik hem de en karizmatik sesiyle, en semi-kıro kabadayı tavırlarıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın