• 2
    izmir alsancak stadında saat 13:30'da oynanan maçı 6-1 kazandık. altay 1-0 öne geçti ilk önce, ben yanımda oturan x factor'e; '' maç 5-1 bizim'' dedim ve tam oldu derken 6. gol de geldi. cem sultan inanılmaz güzel bir gol attı 1-1 oldu durum. ikinci yarı gene cem sultan sahneye çıktı 2-1 oldu, bu golde berkin arslan'nın kendi yarı sahamızdan aldığı ve ceza sahasına kadar sürdüğü topu kaleye vurması ile cem sultan sadece dokundu topa. dokunmasaydı da o güzelim gol berkin'e yazılsaydı. ayrıca 4'üncü golümüzü atan mert çetin bildiğin cristiano ronaldo golü attı. ceza sahasının sol çaprazından sağlı sollu hareketlerin ardından tavana astı topu.

    2 numaramız bıcırık yusuf onur arıkan inanılmaz bir oyuncu. sağ tarafı verin ona gerisini düşünmeyin. oyunun sonlarına doğru da sağ öne alındı zaten hoca tarafından. cumhur'dan olur. cem sultan a takımda bir şansı hak etmiyor değil. berkin arslan > 10 tane serdar özkan.

    galatasaray tarafı yoktu statta, biz de altaylılar arasında izledik. maç bitmeye yakın altaylıların arasından '' şampiyon cimbombomum ne istersen iste benden, istersen kapışalım zincirlerle sopalarla...'' diye diye ilerledim geldim bizim kulübeye. bağırdım çağırdım aslanlar diye ama beni sikleyen olmadı. çok çabuk olmuşsunuz siz beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın